Nieuws

Mijn hernieuwbare energie: onze website om gericht te kiezen

05 februari 2018
mijn hernieuwbare energie

05 februari 2018

Is het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp of pelletkachel interessant voor u? Zijn de systemen in uw woning te integreren? En welke te kiezen? Op mijnhernieuwbareenergie.be vindt u antwoorden op al die vragen en kunt u ook ervaringen uitwisselen.

Kiezen voor het ene of het andere systeem is niet gemakkelijk. Systemen met hernieuwbare energie zijn zonder uitzondering goed voor onze planeet, en vaak ook voor uw portemonnee. Welk systeem is het meest interessant voor u? Het antwoord vindt u op:

mijnhernieuwbareenergie.be

In samenwerking met de Europese Unie hebben wij op die speciale website interactieve tools, blogs van experts en ervaringen van gebruikers van hernieuwbare energie samengebracht.

Artikels, forums, rekenmodules en groepsaankopen

Concreet vindt u op www.mijnhernieuwbareenergie.be het volgende: dossiers van de hand van experten, artikels over de actualiteit op het vlak van hernieuwbare energie, evenals een tool waarmee u kunt uitrekenen hoeveel u zult besparen in euro en in CO2 met elk van de systemen waarvoor u kunt opteren (fotovoltaïsche zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp of pelletkachel).

Er is ook een gemodereerd discussieforum waarop u vragen kunt stellen en ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast houden wij u via de website op de hoogte van de testresultaten van verschillende toestellen en technologieën. We maken u ook attent op acties waar u als consument profijt mee kunt doen, groepsaankopen bijvoorbeeld. Alles met garantie op de kwaliteit van zowel het materiaal als de service.

Informeren, ervaringen delen en uw weg uitstippelen rond hernieuwbare energie

Wij zetten alles op alles om u op weg te helpen naar toekomstgerichte oplossingen, die goed zijn voor zowel de planeet als voor uw portemonnee. De belangrijkste noden in een woning - met name verwarming, koeling, elektriciteit en warm sanitair water - worden op de website op een praktische, consumentgerichte manier behandeld.

Wij willen zo dicht mogelijk bij uw leefwereld staan, waar beperkingen en obstakels uw energiewensen al eens dwarsbomen. Daarom hebben we deze site zo interactief mogelijk gemaakt. Ervaar het zelf, en ga naar mijnhernieuwbareenergie.be