Nieuws

Groepsaankoop gas en elektriciteit: al 64 000 deelnemers!

24 oktober 2014
groepsaankoop gas en elektriciteit

Onze groepsaankoop energie is een groot succes. Wij verlengen daarom ook de inschrijvingsperiode tot 30 november om nog zo veel mogelijk mensen te kunnen laten profiteren. Aarzel niet om u alsnog in te schrijven, u kunt immers tot € 250 besparen.

Door voor een voordeliger contract voor elektriciteit en gas te kiezen, kunt u elk jaar tot € 250 besparen.

De door ons georganiseerde groepsaankoop elektriciteit en gas is een groot succes: maar liefst 64 000 deelnemers schreven zich in.  Een groot deel onder hen kan genieten van het voordeligste tarief op de Belgische markt bij de 4 winnende leveranciers, namelijk Elegant (gas-elektriciteit in Vlaanderen), Mega (elektriciteit in Vlaanderen en gas-elektriciteit in Wallonië), OCTA+ voor Brussel en Poweo (elektriciteit in Wallonië).

Leveranciers in concurrentie met elkaar gesteld 

Een groot aantal leveranciers (9 in totaal) heeft meegedaan aan de omgekeerde veiling om de consumenten het voordeligste tarief te bieden. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de concurrentie hard was. De kleine leveranciers hebben het de grote knap lastig gemaakt en - vergeleken met de gemiddelde markttarieven - kunnen de consumenten die zich hebben ingeschreven rekenen op een besparing tussen 5 en 13 % op hun totale factuur. Op jaarbasis kan de besparing tot € 250 euro bedragen voor elektriciteit en gas, en tot € 77 voor elektriciteit alleen. 

Overstappen is gemakkelijk

Het veranderen van energieleverancier is een koud kunstje geworden: er is geen opzeggingsvergoeding, alleen een opzegging van een maand te geven aan de leverancier, en als consument hoeft u nooit een stroom- of gasonderbreking te vrezen tijdens de overstap.

Inschrijvingsperiode verlengd! 

Gezien het succes van de operatie verlengen wij de inschrijvingen tot 30 november. Wacht niet langer en ga naar www.verlaaguwfactuur.be.