Nieuws

Elektriciteit en gas: 4 partners voor betere prijzen

26 juni 2015
elektriciteit gas 5 partners

Verhoog uw koopkracht door uw energiefacturen te verlagen. Wij helpen u daarbij op verschillende manieren. Ook met de hulp van onze 4 partners die bijzonder gunstige voorwaarden bieden die voorbehouden zijn aan abonnees van Test-Aankoop.

Verlaag uw energiekosten!

Door u energiezuinigere apparaten aan te bevelen, door u tips & tricks te geven om goede gewoontes aan te nemen, door gerichte of permanente acties te organiseren voor isolatie, brandstoffen… helpen wij u om uw energiebudget te beheersen.

Profiteer ook van onderhandelde prijzen bij onze 4 partners! 

Eneco, Lampiris, OCTA+ en Poweo hebben voor beide energieën immers bijzonder gunstige voorwaarden voor Test-Aankoop-leden. Profiteer ervan!

Eneco

Eneco staat gunstig gerangschikt, zowel voor elektriciteit, waarvoor deze leverancier een vast tarief voor één jaar biedt, als voor gas, waarvoor het tarief voor één jaar ook geïndexeerd wordt, zoals de meeste gastarieven. Merk op dat Eneco de enige leverancier is die een specifiek en bijzonder voordelig tarief aanbiedt voor eigenaars van zonnepanelen. Eneco is jammer genoeg niet aanwezig in Brussel.

Lampiris

Lampiris biedt twee tarieven aan: Smart en Zen. Bij het Smart-tarief is de vaste vergoeding hoger, waardoor het minder interessant is bij een klein verbruik. Beide contracten hebben een looptijd van een, twee of drie jaar (in Brussel alleen drie jaar). Ze zijn vast voor elektriciteit en geïndexeerd voor gas. 

OCTA+

Test-Aankoop-leden hebben een voordeel op de “Energybox”-tarieven, waarvan er een variant tegen vaste prijs en een tegen geïndexeerde prijs bestaat. Op het internetcontract “OCTA+ Web” geldt echter geen voordeel. De verschillende contracten staan meestal zeer gunstig gerangschikt voor beide energieën.

Poweo

Poweo mikte eerst op grote verbruikers. Met een sterk verlaagde vaste vergoeding positioneert Poweo zich nu zeer goed voor alle verbruiksprofielen en staat vaak bovenaan op de ranglijst. Het heeft bovendien een zeer duidelijke tariefstructuur: één vast tarief, zowel voor gas als voor elektriciteit. De tariefstructuur die onze voorkeur wegdraagt. 

En nu is het aan u!

Al deze aanbiedingen, en vele andere, zijn opgenomen in onze koopwijzer. Probeer 'm uit en doe in enkele muisklikken mooie besparingen door de juiste leverancier te kiezen.