Nieuws

Keukenemmertje voor organisch afval met korting

25 augustus 2017
Compost organisch afval

Je hebt geen composthoop of compostbak, maar je zoekt toch een oplossing om je organisch afval tot de volgende ophaling zonder hinder te bewaren? Dan is het Ventimax-keukenemmertje misschien iets voor jou! Je kunt het via ons tot 30 september bestellen tegen een erg voordelige prijs.

Composteren heeft heel wat voordelen: je hebt minder restafval, het proces levert een uitstekende voedingsstof op voor je (kamer)planten én het is milieuvriendelijk.

Zelfs als je geen plaats hebt voor een composthoop of een compostvat in je tuin of op je koertje, dan nog is het aangewezen om je organisch afval apart te verzamelen. Helaas gaat dit, als het te lang in huis blijft, vaak gepaard met ongewenste geurtjes en beestjes …

The CompostBag Company biedt met de VentiMax een oplossing voor bovengenoemde problemen.

Keukenemmertje droogt afval uit

De VentiMax is een keukenemmertje waarin je een ademend en composteerbaar zakje aanbrengt, om al je afval van groenten, fruit, bloemen enz. in te verzamelen, om het gescheiden te laten ophalen.

De zijwanden van het emmertje zijn maximaal opengewerkt, zodat het afval in het zakje lichtjes uitdroogt. Daardoor wordt het rottingsproces afgeremd.

Op die manier is het mogelijk om je organisch afval met minder hinder voor langere tijd in huis te bewaren, totdat het wordt opgehaald.

Exclusief aanbod

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je het emmertje, samen met een rol CompostBags, exclusief via ons bestellen voor slechts € 9,95 i.p.v. € 14,95.

Deze actie loopt tot en met 30 september, en is ook toegankelijk als je geen abonnee bent.

Bestel hier