Hoe wij testen

Hoe wij boormachines testen

01 maart 2017

Volg ons tot in het labo, en ontdek in het filmpje welke proeven de boormachines moeten doorstaan, alvorens we onze Beste Kopen bepalen.

In het labo onderwerpen we alle boormachines aan een aantal tests om welbepaalde criteria te beoordelen: hun prestaties (boren, schroeven en klopboren), hun duurzaamheid, hun veiligheid, hun gebruiksgemak, enz. De video die is opgenomen in het labo, toont u alle testfases waarop we de eindscore baseren.Hoe gaan we te werk?

  • Alle producten en diensten die wij testen, worden anoniem in de handel aangekocht of aangevraagd. Onze marktanalisten selecteren de merken binnen het gamma dat we testen (de zogenaamde scope), rekening houdend met de behoeften en aankoopgewoonten van de consument. Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan de fabrikanten, leveranciers of verdelers van de geteste producten en diensten. Vanzelfsprekend aanvaarden we geen gratis exemplaren.
  • Onze experts stellen een testprocedure op om de kwaliteit van de toestellen, producten of diensten te beoordelen en eventuele gebreken of gevaren aan het licht te brengen. Onze organisatie werkt met gerenommeerde labo’s over de hele wereld, die ook volledig onafhankelijk zijn van de fabrikanten.
  • Tot slot rangschikken we de geteste producten en diensten op basis van hun resultaten voor de verschillende tests. Voor de berekening van de rangschikking kennen we een bepaalde weging toe aan elk criterium: de prestaties, het stroomverbruik, de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak, de eventuele gebruikservaringen van een panel enz.