Abonneevoordeel

Bodemanalyse

25 maart 2014
bodemanalyses

25 maart 2014

Wilt u graag weten welke planten het beste groeien in uw tuin? Of maakt u zich zorgen over vervuiling door zware metalen? Als abonnee kunt u een bodemanalyse laten uitvoeren tegen een voordelige prijs.

Laat uw tuinbodem analyseren

Sommige planten doen het goed in de tuin, andere niet. De ene bodem is dan ook de andere niet. Om onaangename verrassingen te vermijden kunt u een grondontleding laten uitvoeren. Als abonnee van Test-Aankoop geniet u een interessante korting, dus profiteer er van!

  • € 59 (in plaats van € 72,72) voor het Tuindoosje van de Bodemkundige Dienst van België

Uw voordelen

We hebben voor u als abonnee een korting onderhandeld op de speciale Tuindoos van de Bodemkundige Dienst van België.

Een standaardanalyse kost u als abonnee slechts € 59 (in plaats van € 72,72).

  • Voor het bepalen van het type van uw grond, de zuurtegraad, het gehalte aan humus en de aanwezigheid van diverse voedingselementen.
  • Geeft een indruk van de rijkheid van de bodem, en is belangrijk om een foutieve bemesting te vermijden.

U kunt eveneens eeen bijkomende analyse vragen om te achterhalen of uw grond zware metalen bevat. Deze analyse kost € 54,45.

Praktisch

Bestel de Tuindoos van de Bodemkundige Dienst van België op onderstaande website en vermeld de kortingscode TESTA438T.

Na ontvangst van de Tuindoos volgt u de instructies om een staal te nemen van uw grond, dat u gratis met het voorziene potje en een enveloppe kunt opsturen naar het labo (port betaald). Ongeveer twee weken later zult u het onderzoeksverslag ontvangen, dat eveneens een gedetailleerd bemestingsadvies bevat voor drie jaar.


Afdrukken Versturen via e-mail