Nieuws

De Testers gaan barbecueën

Deze maand leren Chris, Marcel, Phylis, Jonanthan, Simon en Laetitia alles over barbecues. Ze delen graag hun ervaringen met jou.

15 juni 2021

Onze 6 favoriete consumenten zijn uitgehongerd. Maar zoals altijd zijn er sommigen die werken en sommigen die liever genieten.

Marcel en Simon testen de stevigheid van de barbecues en het gemak om ze aan te steken.

Phyllis en Jonathan focussen op de afstand tussen het rooster en de houtskool.

En Chris en Laetitia? Die proeven en evalueren het visuele aspect.

Een extraatje bij onze test van barbecues

We hebben recent 12 barbecues op houtskool getest in het labo. Onze experts onderzochten hoe goed de toestellen er in slaagden om vlees, vis, kip en groenten klaar te maken. Daarnaast keken ze naar hoe de toestellen in elkaar zaten, welke materialen er werden gebruikt, naar de veiligheid, de stabiliteit en het gebruiksgemak. Dat gebruiksgemak werd, samen met de smaak en het gemak van het bakken ook in de praktijk getest.

De Testers laten hun eigen licht schijnen op hetgeen wij testen.

 

Geen labo’s, wel de vragen die worden gesteld in het dagelijks leven en de bezorgdheden die zich daar stellen. Wim Billiet, onze expert barbecues, licht toe : « Bij onze laatste test merkten we dat heel wat toestellen niet echt stevig en stabiel zijn. We vonden het daarom interessant om dit eens voor te leggen aan de Testers, om te kijken wat zij vinden van de algemene kwaliteit van de barbecues.”

Naar onze koopwijzer voor barbecues

De avonturen van de Testers

Onze Testers gaan deze maand aan de slag met de barbecues, al is het niet hun eerste, en zeker niet hun laatste uitdaging. In mei testten ze elektrische fietsen, in juni doken ze helemaal in de wereld van de tv’s. Binnenkort zoeken ze dan weer verfrissing op met de airco’s en de ventilatoren. Op hun eigen platform vind je alles over hun avonturen.

Naar het platform van de testers