Troeven

Waarom werken bij Test Aankoop?

Vooruitstrevende expertomgeving in een maatschappelijk relevante context

Waarom zou je kiezen voor Test Aankoop als werkgever? We zetten enkele troeven op een rijtje.

Dynamische werkomgeving

Achter de muren van onze kantoren schuilt een moderne, dynamische werkomgeving. Wij spelen voortdurend in op veranderende consumentenbehoeften.

Daarbij aarzelen we niet om te springen op nieuwe trends en trekken we voluit de kaart van digitalisering.

Loopbaanmogelijkheden en verloning

Onze medewerkers krijgen boeiende carrièremogelijkheden met voldoende kansen om hun professionele vaardigheden te blijven ontwikkelen. We ondersteunen hun ambities via interne en externe opleidingstrajecten.

Wij bieden jou een marktconform salaris met aantrekkelijke extralegale voordelen (een uitgebreid verzekeringspakket, maaltijdcheques, eindejaarsgeschenk, lidmaatschap Test Aankoop,…).

Balans werk en privé

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen. Daarom zetten we in op een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op basis van een 36-urige werkweek, en de meeste functies bieden de mogelijkheid tot flexibel werken en thuiswerk. Je kunt bovendien kiezen uit een ruim aanbod van mogelijkheden op het vlak van health & wellbeing (sport, mindfulness,…).

Daarnaast stimuleren wij eveneens sociaal geëngageerde en ecodynamische personeelsactiviteiten of andere initiatieven die ten goede komen van het welzijn.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn zeer gemakkelijk bereikbaar. Onze kantoren zijn gevestigd in Brussel, op amper 1 minuut wandelen van het station Brussel-Zuid.

Meer details.