sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Heb je een vacature gezien die past bij je ambities en ervaring?

In grote lijnen verloopt het sollicitatieproces als volgt:

  • Stuur je kandidatuur per e-mail (job@testaankoop.be) naar onze HR Recruitment Advisors. Vergeet niet de juiste referentie te vermelden. Een up-to-date en gedetailleerd cv in het Engels, Nederlands of Frans is noodzakelijk. Voeg een korte motivatie toe waarom je interesse hebt en op welke manier je profiel overeenkomt met het gevraagde.
  • Onze HR Recruitment Advisors bekijken zo snel mogelijk je kandidatuur en nemen telefonisch of per e-mail contact met je op voor verdere vragen. 
  • Meestal bestaat een selectieproces uit twee face-to-face interviews:
    • Een kennismakingsgesprek
    • Een bijkomend interview aangevuld met een praktische oefening

Na het kennismakingsgesprek zullen we je vragen om een persoonlijkheidsvragenlijst online in te vullen die wordt besproken tijdens het tweede interview. Voor bepaalde functies zullen we je eveneens vragen een online capaciteitentest af te leggen. 


Vergeet niet: solliciteren bij Test Aankoop is een dialoog waarbij wij jou willen leren kennen maar ook willen informeren. Aarzel dus zeker niet om jouw vragen aan ons voor te bereiden en te stellen.

Heb je dus zin om mee het verdere verhaal van onze consumentenorganisatie vorm te geven? Stel je kandidatuur voor één van onze openstaande posities. Wij kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken! Alvast veel succes en tot binnenkort.