Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,unchanged.
When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make.
Pluspunten
Lorem ipsum dolor sit amet
Nulla quis nunc velit
Donec ut egestas sem
Proin condimentum dapibus lorem
Vestibulum fermentum eleifend consectetur
Minpunten
Vestibulum at sagittis magna
Fusce molestie cursus ligula at commodo
Testresultaten
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Geniet ook van toegang tot exclusieve inhoud die de wijnliefhebber gelukkig maken.
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
Nee
Optimale consumptieperiode tot
2021
Datum publicatie
november 2020
Verkooppunten
Website
www.delhaize.be
Wijn en gerecht
Voorgerecht
foie gras, vis- of roomsoep
Pasta
Niet mogelijk
Kaas
zachte kaas, harde kaas
Vlees
gevogelte
Vleesbereidingen
Niet mogelijk
Vis
visschotels met rijke saus, gerookte vis
Bereidingen
koninginnehapje, quiche, bouillabaisse
Nagerecht
taart of cake
Belangrijke informatie over de getoonde prijzen
We ontvangen twee keer per dag prijzen en promoties voor onze geteste producten in de meest betrouwbare online winkels en in een selectie van marktplaatsverkopers. De prijzen en de beschikbaarheid van de producten kunnen echter snel wijzigen.