Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

SANTA JULIA RESERVA 2018: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerSANTA JULIA RESERVA 2018
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Matthys Wijnimport
Land van oorsprong:
Argentinië
Herkomstbenaming/regio:
Valle de Uco - Mendoza
Referentieprijs
€ 10,00
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, medium kersenrood, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld, kruidig en fruitig; hout, zachte kruiden, zwart fruit en vanille
Smaak: krachtig, vol mondgevoel, sterke zuren en uitdrogende tannines, mollig; zwart fruit, hout en gerookt; gemiddelde afdronk; jong
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongArgentinië
-
Herkomstbenaming/regioValle de Uco - Mendoza
-
Druivenrasmalbec
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2022
-
Datum publicatienovember 2020
Verkooppunten
-
Websitewww.matthys-wines.be
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
Pastalasagne
-
Kaasharde kaas
-
Vleeswild, rood vlees
-
Vleesbereidingengoulash, carpaccio, stoofvlees
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenchili con carne, moussaka
-
NagerechtNiet mogelijk