Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

RUSTENBERG JOHN X MERRIMAN 2017: test, review, prijzen en specificaties
RUSTENBERG JOHN X MERRIMAN 2017
Krijg exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Word lid om deze inhoud te raadplegen
Ik wil toegang Log in met je accountKrijg exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Word lid om deze inhoud te raadplegen
Ik wil toegang Log in met je accountKrijg exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Exclusieve toegang
Word lid om deze inhoud te raadplegen
Ik wil toegang Log in met je account
Land van oorsprong:
Zuid-Afrika
Herkomstbenaming/regio:
Stellenbosch
Verkooppunt:
Albert Heijn
Referentieprijs
€ 12,99
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, medium granaatrood, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld met geconfituurd fruit, een vleugje kruidnagel en een rooktoets
Smaak: sappig en mooi fruitig (framboos, braambes) met versmolten tannines; middellange, frisse afdronk; mooie wijn
Exclusieve toegang
Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.
Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:
Al lid?
Log in met je account
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongZuid-Afrika
-
Herkomstbenaming/regioStellenbosch
-
Druivenrascabernet sauvignon, merlot, malbec
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2021
-
Datum publicatienovember 2019
Verkooppunten
-
VerkooppuntAlbert Heijn
-
Websitewww.ah.be
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
Pastacanneloni, lasagne, spaghetti bolognaise
-
KaasNiet mogelijk
-
Vleesgevogelte, rood vlees, wit vlees
-
Vleesbereidingengoulash, carpaccio, charcuterie
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenaardappelgerechten, gentse waterzooi, moussaka, pizza
-
NagerechtNiet mogelijk