Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

MASI CAMPOFIORIN 2016: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerMASI CAMPOFIORIN 2016
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Italia Autentica
Land van oorsprong:
Italië
Herkomstbenaming/regio:
Rosso Verona
Referentieprijs
€ 14,49
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, medium robijnrood, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld, complex, kruidig en plantaardig; zwart fruit, bramen en rosmarijn, iets hout
Smaak: krachtig, vol mondgevoel, levendige zuren en aanwezige tannines, droog; drop, specerijen en zwart fruit; lange afdronk; op dronk
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongItalië
-
Herkomstbenaming/regioRosso Verona
-
DruivenrasNiet mogelijk
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2025
-
Datum publicatienovember 2020
Verkooppunten
-
WebsiteNiet mogelijk
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
PastaNiet mogelijk
-
KaasNiet mogelijk
-
Vleeswild
-
Vleesbereidingenstoofvlees
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenchili con carne
-
NagerechtNiet mogelijk