Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

HUBERT BROCHARD 2019: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerHUBERT BROCHARD 2019
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Cora
Land van oorsprong:
Frankrijk
Herkomstbenaming/regio:
Sancerre
Referentieprijs
€ 13,69
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder en licht, witgeel, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld, fruitig, mineraal, gerookt en floraal; citrus, citroen, peer, bloesem, mineralen en kalksteen
Smaak: middelmatige intensiteit, strak mondgevoel, levendige zuren, droog; limoenschil, gras, mineralen en tropisch fruit; middelmatige afdronk; op dronk
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnwit
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongFrankrijk
-
Herkomstbenaming/regioSancerre
-
Druivenrassauvignon blanc
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2021
-
Datum publicatienovember 2020
Verkooppunten
-
Websitewww.cora.be
Wijn en gerecht
-
Voorgerechtvis- of roomsoep, groentesoep, garnalen
-
Pastapasta alla carbonara
-
Kaasverse kaas, mozzarella
-
VleesNiet mogelijk
-
Vleesbereidingenbarbecue
-
VisNiet van toepassing
-
Bereidingenpaella, omelet, bouillabaisse
-
NagerechtNiet mogelijk