Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

GABRIEL MEFFRE 2017: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerGABRIEL MEFFRE 2017
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Albert Heijn
Land van oorsprong:
Frankrijk
Herkomstbenaming/regio:
Côtes du Rhône Villages
Referentieprijs
€ 6,99
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, medium robijnrood, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld, complex, fruitig en floraal; zwart fruit, bramen, zwarte kers, cederhout en gerookt
Smaak: krachtig, vol mondgevoel, levendige zuren en aanwezige tannines, droog; zwart fruit, bramen, hout, vanille en gerookt; lange afdronk; op dronk
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongFrankrijk
-
Herkomstbenaming/regioCôtes du Rhône Villages
-
Druivenrasgrenache, syrah
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2023
-
Datum publicatieoktober 2020
Verkooppunten
-
Websitewww.ah.be
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
PastaNiet mogelijk
-
KaasNiet mogelijk
-
Vleeswild
-
Vleesbereidingenstoofvlees
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenchili con carne
-
NagerechtNiet mogelijk