Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

CAMDEN PARK 2018: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerCAMDEN PARK 2018
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Albert Heijn
Land van oorsprong:
Australië
Herkomstbenaming/regio:
South Australia
Referentieprijs
€ 5,29
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, diep kersenrood, dikke olietranen
Neus (aroma): ontwikkeld met geconfituurd zwart fruit en kruidige tonen
Smaak: sappig, volfruitig (bosbes, cassis) en vlezig met versmolten tannines; lange afdronk; mooie wijn
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongAustralië
-
Herkomstbenaming/regioSouth Australia
-
Druivenrasshiraz
-
Suikergehalte Infohalfdroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2023
-
Datum publicatieapril 2020
Verkooppunten
-
Websitewww.ah.be
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
Pastacanneloni, lasagne, spaghetti bolognaise
-
KaasNiet mogelijk
-
Vleesgevogelte, rood vlees, wit vlees
-
Vleesbereidingengoulash, carpaccio, charcuterie
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenaardappelgerechten, gentse waterzooi, moussaka, pizza
-
NagerechtNiet mogelijk