Met onze hulp wordt wijn kiezen kinderspel.

ÁLIBI RESERVA 2017: test, review, prijzen en specificaties
Lees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerÁLIBI RESERVA 2017
Exclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenLees dit later
Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen.
Aanmelden RegistreerExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang AanmeldenExclusieve toegang
Exclusief voor leden Wegwijs in Wijn
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Ik wil toegang Aanmelden
Verkooppunt:
Colruyt
Land van oorsprong:
Portugal
Herkomstbenaming/regio:
Alentejano
Referentieprijs
€ 7,99
Geen locatie opgegeven
De mening van onze experten
Oog (uiterlijk): helder, medium kersenrood, gemiddelde tranen
Neus (aroma): ontwikkeld, fruitig en dierlijk; zwart fruit, bramen en kersen, kruiden en cederhout
Smaak: middelmatig, zacht mondgevoel, levendige zuren en aanwezige tannines, droog; sappig zwart fruit en specerijen; gemiddelde afdronk; jong
Exclusieve toegang
Abonneer je op onze gids Wegwijs in Wijn en krijg toegang tot de testresultaten.
Al lid?
Aanmelden
Testresultaten
Kenmerken
Algemene kenmerken
-
Soort wijnrood
-
Inhoud0,75 l
-
Land van oorsprongPortugal
-
Herkomstbenaming/regioAlentejano
-
Druivenrasaragonez, alicante bouschet, touriga nacional
-
Suikergehalte Infodroog
Suikergehalte
Afhankelijk van het restsuikergehalte worden wijnen ingedeeld als: droog (sec; 0 tot 4 g/l), halfdroog (demi-sec; 4 tot 12 g/l), mollig of zacht (moelleux; 12 tot 45 g/l) of zoet (doux; meer dan 45 g/l). Deze informatie kan nuttig zijn bij de beoordeling van het sulfietgehalte in de wijn en bij de uiteindelijke wijnkeuze van de consument.
-
Biologisch InfoNee
Biologisch
Een wijn kan een biologisch label dragen. Hoewel er inderdaad een Europese verordening is die de regels voor de biologische teelt van de wijnstok definieert, is er geen wet voorzien met betrekking tot het productieproces. Eigenlijk is biologische wijn dus wijn van druiven die in de biologische landbouw worden verbouwd.
-
Optimale consumptieperiode tot2023
-
Datum publicatienovember 2020
Verkooppunten
-
Websitewww.colruyt.be
Wijn en gerecht
-
VoorgerechtNiet mogelijk
-
Pastalasagne
-
Kaasharde kaas
-
Vleeswild, rood vlees
-
Vleesbereidingengoulash, carpaccio, stoofvlees
-
VisNiet mogelijk
-
Bereidingenchili con carne, moussaka
-
NagerechtNiet mogelijk