Gids

Wegwijs in wijn 2018

08 augustus 2017
Gids Wegwijs in wijn 2018

08 augustus 2017

Slechte wijn drinken is werkelijk zonde. Dankzij onze gids "Wegwijs in Wijn 2018" en onze Koopwijzer wijn loopt u alvast heel wat minder kans om op een slechte fles te stoten.

In de gids Wegwijs in Wijn 2018 stellen wij u een selectie van 350 wijnen voor, allen verkrijgbaar voor minder dan € 15. De wijnen werden blind geproefd door een panel van kenners en werden eveneens onderworpen aan een aantal laboratoriumanalyses. Dat alles om uw keuze aanzienlijk te vergemakkelijken.

  • Meer dan 600 000 exemplaren verkocht sinds de eerste publicatie
  • EXTRA : een koopwijzer in zakformaat, om overal mee naartoe te nemen
  • EXTRA : 8 kortingsbonnen
  • Formaat : 21,5 x 12 cm
  • 304 pagina’s
  • Normale verkoopprijs : € 31,25 
  • Prijs voor abonnees : € 25,20 

Als abonnee mag u de gids Wegwijs in Wijn 2018 vanaf half september 2017 in uw brievenbus verwachten.

De beste keuze voor een aangename prijs

In deze editie van Wegwijs in Wijn nemen we u mee op reis langsheen 14 belangrijke wijnregio's over de ganse wereld. Per regio werd een twintigtal wijnen getest, oftewel in totaal 350 rode en witte wijnen verkrijgbaar in de Belgische supermarkten of bij gespecialiseerde wijnhandelaars. Naast de smaakbeoordeling vindt u ook de resultaten van onze laboratoriumanalyses (aanwezigheid van sulfiet en sorbinezuur, alcohol- en suikergehalte, zuurtegraad) terug in deze gids. Aan iedere wijn kenden op die manier een eindbeoordeling toe. Wijnen die een uitstekende kwaliteit en een goede smaak weten te combineren voor een aangename prijs bekroonden we met de titel Beste Koop aangevuld met een lijst van meer dan 200 wijnhandelaars. 

Abonnees van Wegwijs in Wijn kunnen de nieuwe testresultaten eveneens raadplegen in de Koopwijzer wijn op onze website. Kers op de taart: aan deze koopwijzer voegen we jaarlijks ook meerdere wijnen toe die werden getest tijdens één van onze maandelijkse thematische degustatiemomenten.

Naar onze koopwijzer wijn


Afdrukken Versturen via e-mail