Dossier

U test: kurkentrekkers

21 november 2014

We doen het opnieuw: net zoals met de dunschillers lieten we onze lezers ditmaal verschillende kurkentrekkers uitproberen. Ons 33-koppig panel trok zich het best uit de slag met de doordraaisystemen, en dan vooral de exemplaren van Brabantia en Leifheit.

Inleiding

33 consumenten/testers hebben in totaal 23 verschillende kurkentrekkers geëvalueerd. Via een vragenlijst lieten zij ons weten wat hun ervaringen waren met deze producten. De vragen hadden hoofdzakelijk betrekking op het gebruiksgemak (in de kurk geraken, snelheid waarmee een fles kan worden ontkurkt ... ), de kracht die nodig was om de kurk uit de fles te halen en de ergonomie van het product (vorm, grootte, ligt het makkelijk in de hand ... ).

U test: het principe

Om enkele producten te testen die frequent worden gebruikt in huis (keuken, onderhoud, hygiëne, lichaamsverzorging, klussen, tuin, ...), gaan we telkens op zoek naar consumenten die bereid zijn om hun ervaringen op velerlei vlakken te delen.

Volgende tests: ijsscheppers en onkruidwieders

Begin volgend jaar zullen we twee testpanels een aantal ijsscheppers en onkruidwieders laten uittesten. Voor we daarmee van start gaan, geven we echter de consumenten die nog niet ingeschreven zijn, graag de kans om alsnog deel uit te maken van onze testers. Nog niet ingeschreven? Hou dan zeker onze website in de gaten! De nieuwe oproep zal binnenkort gelanceerd worden.