Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:

Test Connect – Wegwijs in de digitale wereld

Hieronder vind je de lopende lezersacties van ons magazine. Wil je reageren, klik dan op een specifieke actie en vul vervolgens het antwoordformulier in. Je dient hiervoor wel aan te melden als abonnee.

VOLG ONS OP FACEBOOK

Als lezer van Test Connect blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld. Via onze pagina facebook.com/testconnectbelgie brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws en voor jou interessante onderwerpen. 

Oplichter aan de lijn?

Iemand die je opbelt, beweert dat er iets mis is met je computer en het probleem tegen betaling wil oplossen mag je nooit vertrouwen. Ben jij telefonisch benaderd door een oplichter en/of werd je geld afgetroggeld? Help ons in de strijd tegen deze vorm van fraude en mail je ervaring naar redactie.testconnect@test-aankoop.be.

IN ONZE LAATSTE NIEUWSBRIEF ...

Nieuwe update Windows 10: dit kun je verwachten - Op vakantie? Houd je dataverbruik in de gaten - Weg met dubbelgangers op je smartphone - FIDO2: naar een internet zonder wachtwoorden - Vers van de digitale pers. Lees onze laatste nieuwsbrief hier.

ADVIESLIJN

Hulp nodig? Stel je vraag aan onze technische experts.

REACTIES

Opmerkingen, suggesties of vragen voor onze redactie? Deel je mening hier.