Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:
Institutioneel

Test Aankoop en televerkoop

24 oktober 2017

Heb je telefoon gekregen van Test Aankoop en stel je je daar vragen bij? Wij bezorgen je met plezier duidelijke antwoorden.

Al meer dan 60 jaar verdedigt en informeert Test Aankoop de consument en daarbij draagt het twee principes hoog in het vaandel: objectiviteit en onafhankelijkheid. Daarom is onze enige bron van inkomsten het abonneegeld van onze leden, die op hun beurt kunnen rekenen op een heuse totaalservice.

Eén van de middelen die we kozen om leden te werven voor onze vereniging is televerkoop. Op die manier kunnen we de mensen uitleggen welke de precieze voordelen zijn van onze magazines en diensten en tegelijkertijd kan de gecontacteerde persoon meteen antwoord krijgen op eventuele vragen.

De voordelen voor onze nieuwe leden zijn talrijk:

  • je ontvangt maandelijks het tijdschrift Test Aankoop en om de twee maanden Budget & Recht en Test Gezond. Je ontdekt zo onder andere welke de Beste Kopen zijn;
  • je hebt onbeperkte toegang tot www.testaankoop.be, de site van de slimme consument;
  • je kunt telefonisch terecht bij een team van specialisten als je vragen hebt over vergelijkende tests of over juridische, fiscale en kredietgebonden kwesties;
  • en ten slotte geniet je uitzonderlijke voorwaarden op verschillende producten en diensten dankzij de bedongen voordelen bij verscheidene bedrijven.

Al deze voordelen bieden wij aan bovenop het aanbod van € 4 voor de eerste maand en een korting van 50% op de abonnementsprijs tot het einde van het eerste jaar (voor de 11 resterende maanden).

Om de abonneeprijs via SEPA-mandaat te innen, vragen we aan onze lezers om hun bankrekeningnummer door te geven. Wie ervoor kiest om zich te abonneren, ontvangt daarvan uiteraard een schriftelijke bevestiging. Als belangrijkste consumentenorganisatie is het voor ons een erezaak om onze leden correct te behandelen. Bovendien genieten al onze abonnees de vrijheid om hun abonnement om het even wanneer op te zeggen via een eenvoudig briefje. Een duidelijke en ijzersterke garantie.

Kortom, kiezen voor Test Aankoop is kiezen voor verstandig aankopen, te beginnen met je abonnement!