Nieuws

Treinstaking? Reizigers, laat ons samen opeisen wat ons toekomt!

09 oktober 2015
U hebt rechten

09 oktober 2015

Reist u vaak met de trein? Neem dan deel aan onze procedure van groepsvordering om de schadevergoeding te verkrijgen waar u recht op hebt! Als u een niet-stakende werknemer bent en u raakt door de treinstaking niet op het werk, hoe kunt u dan uw schadevergoeding bekomen? Wat zijn de alternatieven?

Sluit aan bij onze groepsvordering!

Sluit u aan bij onze groepsvordering tegen de NMBS die intussen al meer dan tienduizend inschrijvingen telt. Deze actie is volledig gratis voor alle deelnemers.

Tussen december 2014 en 20 oktober 2015 hebben de treinreizigers van de NMBS 8 stakingsdagen moeten doorstaan. U hebt als treinabonnee recht op een eerlijke vergoeding! Dat is het doel van de groepsvordering die wij aan het finaliseren zijn, want de spoorwegmaatschappij heeft tot op heden geen enkele concrete schadevergoeding voorgesteld.

Ter herinnering: uw minimale vergoeding per niet-geleverde reisdienst bedraagt € 2,5. Op basis van twee ritten per dag en in totaal 8 stakingsdagen, bedraagt de mogelijke schadevergoeding al meer dan € 40 per treingebruiker. Als uw werkgever uw abonnement betaalt, verandert er niets: u bent slachtoffer van de stakingen en u hebt dus recht op deze schadevergoeding.

Vul het formulier in zodat wij uw werkelijke schade en uw vergoeding kunnen berekenen. Raadpleeg ook onze concrete eisen op de volgende pagina.


Afdrukken Versturen via e-mail