Nieuws

Auto: Test Aankoop lanceert een aanbod voor private leasing

09 januari 2020

Met het Private Car Lease contract dat door onze experts werd nagelezen en verbeterd, kun je een benzinewagen huren vanaf € 329 per maand. Je moet je met dat contract geen zorgen maken om aankoopvoorwaarden, onderhoud of verzekering.

Ter herinnering: autoleasing is het huren van een auto voor een bepaalde periode (meestal tussen 36 en 60 maanden), tegen betaling van een vast maandbedrag van enkele honderden euro’s, al naargelang de duur van de leasing en het aantal kilometers dat je op jaarbasis aflegt. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag dat afhangt van de duur en het aantal kilometers per jaar.

Wat houdt private lease standaard in? De terbeschikkingstelling van een auto, de bijstand 24 uur op 24, de belastingen, de verzekeringen, het onderhoud ... Het is dus eenvoudig en je moet zelf niets doen.

Test Aankoop lanceert vandaag een Private Car Lease contract. Daarmee kun je over een wagen met een benzinemotor of full hybride beschikken vanaf € 329 per maand. Alles zit in de prijs inbegrepen, behalve benzine.

Bekijk het volledige aanbod, de modellen, prijzen en voordelen op www.testaankoop.be/privatelease.

Ontdek het gedetailleerde aanbod hier

Opgelet: dit ledenvoordeel is slechts geldig tot 31 maart 2020 en zo lang de voorraad strekt.

We nemen dit initiatief omdat private leasing vandaag een alternatief biedt voor de onzekerheden binnen de autosector die in volle verandering is.

Opgelet voor valstrikken!

De formule van Private Car Lease biedt bepaalde voordelen, maar je moet ook goed uitkijken. Om niet in de val te lopen (beperkt aantal kilometers, opdraaien voor kosten van blutsen of krassen enzovoort) verwijzen we naar ons dossier “Private lease ook voor particulieren”. Het dossier bevat een methode waarmee je de kosten van leasing kunt vergelijken met een aankoop. Onze berekeningen hebben al vaker aangetoond dat een wagen kopen, zelfs op krediet, in het algemeen interessanter is dan hem huren. Vooral als je je wagen normaal vele jaren gebruikt.

Anderzijds denk je beter twee keer na vooraleer je een wagen koopt, rekening houdend met een aantal onzekerheden op fiscaal vlak, rond het soort motor dat je het best kiest, de lage emissiezones (LEZ), enzovoort.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren
Community

Mobiliteit

community

Gerelateerde discussies