Nieuws

Goedkoper tanken en elektrisch laden met Modalizy

16 april 2021

Dankzij de gratis Modalizy Hybrid Fuel-kaart betaal je minder om brandstof te tanken of je hybride of elektrische wagen op te laden. Als lid van Test Aankoop geniet je van nog meer kortingen.

Of je nu met een klassieke, hybride of elektrische auto rijdt, met de Modalizy-kaart spaar je geld uit aan de pomp en aan de laadpaal.

De kaart is gratis, je betaalt enkel je tankbeurten of je laadsessies. De kaart wordt aanvaard in 2 op de 3 tankstations en bij 7.500 laadpunten in België.

Bespaar tot 11 cent per liter

Dankzij de Modalizy Hybrid Fuel-kaart kun je tot 11 cent per liter besparen als je voltankt aan de brandstofpomp.

  • ESSO en LUKOIL: korting van 11 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag
  • TEXACO, OCTA+, MAES, G1V, GABRIELS, POWER, AVIA, BRUNO en DCB (een netwerk van onafhankelijke tankstations die men kan herkennen aan het DCB-logo, meestal op de totem van de prijzen. Een 60tal Shell-stations maken deel uit van dat netwerk): korting van 10 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag
  • Q8: korting van 9 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag

Als lid van Test Aankoop krijg je een extra korting van 0,50 cent per liter, en dat voor alle gevallen en voor elke getankte liter in eender welk station dat de Modalizy-kaart aanvaardt.

Hoe werkt de tankkaart?

Je tankt of herlaadt met je kaart en een persoonlijke identificatiecode (enkel in België). Je betaalt tweemaal per maand via domiciliëring.

Het systeem is volkomen transparant: op het einde van de maand ontvang je naast een algemene factuur ook een gedetailleerd overzicht van je tank- en of laadbeurten. Om veiligheidsredenen wordt er niet met cashbetalingen gewerkt.

Vraag je gratis Modalizy-kaart aan

Interesse? Vraag je gratis kaart online aan via onze Modalizy-kaart actiepagina.

Vraag je gratis kaart aan