Nieuws

Verplaats je veiliger en goedkoper dankzij ons nieuwe platform

01 september 2020
mobiguide

MobiGuide is een platform waarop je alle informatie vindt om je verplaatsingen veiliger en goedkoper te maken. Je krijgt bovendien objectieve informatie over de beste auto’s en fietsen, en je kunt inschrijven op exclusieve acties die je mobiliteitsbudget verlichten.

Op dinsdag 1 september hebben we een nieuw mobiliteitsplatform gelanceerd: MobiGuide. Het doel ervan is dat consumenten zich snel kunnen informeren over betrouwbare en betaalbare mobiliteit.

Relevante informatie

MobiGuide bevat in de eerste plaats een reeks artikelen en dossiers in verband met vier thema's: fietsen, auto's, openbaar of gedeeld vervoer, en applicaties waarmee gebruikers hun reizen organiseren.

Verder geven we tips bij de aankoop van bijvoorbeeld een elektrische fiets of auto. Je krijgt onder meer de resultaten van tests en studies over de betrouwbaarheid van automerken, over winter- en zomerbanden, elektrische fietsmotoren, fietshelmen, omniumverzekering enz. Alle tests zijn uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria.

Exclusieve aanbiedingen

Via MobiGuide kun je ook besparen. Profiteer bijvoorbeeld van 15 % korting op de aankoop van een veilige fietshelm. Of lease een auto tegen gunstige voorwaarden.

Dynamisch en gebruiksvriendelijk

Neem eens een kijkje op ons nieuwe mobiliteitsplatform. Je kunt daar ook deelnemen aan discussies over mobiliteit.

Goede reis!

naar mobiguide