Modeldocument

Koop-verkoopovereenkomst van een tweedehands autovoertuig

01 juni 2015

01 juni 2015

Modelcontract voor de koop-verkoop van een tweedehandse auto

Opgesteld in overleg

Partners van Test Aankoop: Arcopar, Bond van Grote en Jonge Gezinnen, Touring Wegenhulp, VTB-VAB, FEDERAUTO (sector van tweedehandse auto's).

Wanneer te gebruiken?

  • Alleen bij de verkoop van een tweedehandse auto door een professionele handelaar aan een particulier, en niet bij een verkoop tussen twee particulieren.
  • De toegetreden handelaars gebruiken automatisch de modelovereenkomst.

Hoe ziet het document eruit?

Een bestelbon met algemene verkoopsvoorwaarden op de keerzijde.

De grootste troeven

Het is een duidelijke en nauwkeurig opgestelde overeenkomst: leveringsdatum; prijs; voorwaarden voor eventuele overname van een voertuig; waarborgregeling voor gebreken; enz.

Hoe te verkrijgen?

De overeenkomst is enkel - gratis - verkrijgbaar via download van deze website.

Disclaimer - auteursrecht

Overeenkomstig de Belgische wet van 30/6/1994 op het auteursrecht heeft alleen de auteur het recht om deze overeenkomst te vermenigvuldigen of om de gehele of gedeeltelijke reproductie ervan, in welke vorm ook, toe te staan. Alleen de tekst die in pdf-formaat op onze website wordt gepubliceerd en die welke door onze diensten op papier wordt verspreid, geldt als authentieke tekst. Test-Aankoop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat door het aanpassen of wijzigen van de authentieke tekst.


Afdrukken Versturen via e-mail