Test Aankoop 13 Hollandstraat, BRUSSEL
Behandeld door Test-Aankoop

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022

Bestee, Ik ontvang terug een email van MEGA dat men mij wil afsluiten waar ik wil aansluiten voor elktriciteit EN gas .Mijn aansluiting voor elektriciteit is via test aaankoop gebeurd. Mag ik u vragen om nogmaals aan te dringen op een aansluiting die mij eerst beloofd is, dan vervolgens afgessloten en dan terug aangesloten en nu terug afgesloten . Wat gebeurd er allemaal met mijn overstap ? Dank u Freddy de Guchteneire

Gewenst oplossing

  • excuses van het bedrijf en test aankoop

Berichten (32)

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022

Beste, Ik denk dat men mij voor de gek houdt met het afsluiten in plaats van mij aan te sluiten, Hoe is dit mogelijk ? Hoe kan ik mij daar tegen verzetten ? Freddy de Guchteneire

Test Aankoop

aan: F. D.

28/07/2022

Geachte Heer De Guchteneire, Bedankt voor het gebruikmaken van ons Klachtenplatform. Wij hebben uw klacht in goede orde ontvangen, en we kijken intern het verloop van uw overstap na. Hiervoor nemen wij ook contact op met MEGA, wij houden u uiteraard op de hoogte. Hoogachtend, Klantendienst ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CONFIDENTIALITY NOTICE This message contains confidential information and is intended only for the use of the recipient. If you are not the intended recipient, please notify us immediately and delete this e-mail from your system. We ask you not to disclose or distribute the content of this e-mail to any other person.

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022

Beste, Men heeft nogmaals mijn contract herbevestigd maar ditmaal heeft men mijn aanvangsdatum veranderd naar 1 september in plaats van 1 augustus. Ik ben het daar niet mee eens. De aanvangsdatum moet 1 augustus blijven zoniet is dit een contractbreuk waardoor ik niet op hetzelfde tijdstip kan overschakelen met gas en elekytriciteit. Ik eis dat dit op dezelfde datum kan gebeuren. Mag ik u vragen het nodige te doen opdat mijn contract gerespecteerd blijft ? Met vriendelijke groeten Freddy de Guchteneire

Doorgestuurd naar onze advocaten 28 juli 2022

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

28/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

Test Aankoop

aan: F. D.

29/07/2022

Beste abonnee, Wij hebben uw bericht intern doorgegeven, zodat uw dossier zo spoedig mogelijk kan worden onderzocht. Onze experten Energie gaan u hierover zo snel mogelijk terug contacteren. Met vriendelijke groet Abonnementendienst. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CONFIDENTIALITY NOTICE This message contains confidential information and is intended only for the use of the recipient. If you are not the intended recipient, please notify us immediately and delete this e-mail from your system. We ask you not to disclose or distribute the content of this e-mail to any other person.

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

29/07/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

01/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

01/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

01/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

02/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

02/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

02/08/2022
Dit antwoord is privé

Test Aankoop

aan: F. D.

05/08/2022

Hallo, Het spijt me voor de trage reactie. Ik zou graag willen weten of u mij uw volledige contactgegevens kunt geven, alsmede uw Mega-klantennummer en EAN-nummer, dat is wat wij nodig hebben om contact met hen op te nemen. Mvg Klachtendienst ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CONFIDENTIALITY NOTICE This message contains confidential information and is intended only for the use of the recipient. If you are not the intended recipient, please notify us immediately and delete this e-mail from your system. We ask you not to disclose or distribute the content of this e-mail to any other person.

F. D.

aan: Test Aankoop

05/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

08/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

09/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

09/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

10/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

11/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

11/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

12/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

16/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

16/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

18/08/2022
Dit antwoord is privé

F. D.

aan: Test Aankoop

23/08/2022
Dit antwoord is privé