back

phishing - veedz rekent wekelijks 4.99 eur aan

Veedz (Digital Global Pass) 350 rue Denis Papin, Parc de la Duranne – Domaine du Tourillon , Aix-en-Provence
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

V. B.

aan: Veedz (Digital Global Pass)

03/06/2022

Onlangs merkten wij dat Veedz wekelijks 4,99 EUR ten onrechte plundert van onze proximus-rekening. Dit is al maanden aan de gang! Gelieve dit onmiddellijk stop te zetten! Wij hebben nooit een abonnement aangegaan en zouden zelfs niet weten waarvoor dit dient. Voor zover ik reeds teruggekeerd ben in de historiek zijn er al minstens 22 weken van onze rekening gegaan.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 109,78

Berichten (3)

Veedz (Digital Global Pass)

aan: V. B.

07/06/2022

- Typ uw reactie boven deze regel - Your request (64748) has been updated. To add additional comments, reply to this email or click the link below: ---------------------------------------------- Customer Support, 7 jun. 2022 09:41 CEST Beste MevrouwMijnheer , Bedankt dat u contact met ons opneemt. U heeft zich via het telefoonnummer **+32473700205** op **2022-01-03 19:21:09** ingeschreven op de dienst **Veedz**. **Veedz'¯is een dienst van'¯online video'¯(films, series, samenvattingen van spellen, enz.) die'¯aan'¯4,99Eur per week in rekening wordt gebracht.'¯ ** Om je in te schrijven, klik je op een van onze online advertenties op de site: **youtube.com** en vervolgens werd je doorverwezen naar een betaalpagina. Op deze betaalpagina is een knop met de tekst "Bevestig de aankoop" aan u gepresenteerd. Nadat deze optie was geselecteerd, werd u omgeleid naar een tweede pagina met een "Bevestig aankoop" knop. Op deze tweede pagina wordt u opnieuw op de hoogte gebracht van de prijs en: "Abonnement automatisch elke week verlengd op uw Proximus-factuur". - **Service** - **Service** Veedz - **Prix** 4.99 Eur (1 jours de promo) - **Date d'abonnement** 2022-01-03 19:21:09 - **Date desabo** 2022-06-02 15:58:13 Message État Date destination Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:be.digitalgp.com/ ou appelez le 042779990 delivered 2022-06-02 15:00:45 +32473700205 Message gratuit de DGP: Votre désabonnement à Veedz a bien été pris en compte delivered 2022-06-02 15:58:15 +32473700205 Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:tinyurl.com/y5blqzun ou appelez le 042779990 delivered 2022-01-03 19:21:11 +32473700205 24H gratuites ont expiré. Vous etes facturé 4.99 euros/semaine et l'accès à Veedz a été prolongé. Renouvellement automatique. Pour arreter, s:tinyurl.com/y42kkock ou appelez le 042779990 delivered 2022-01-04 19:25:08 +32473700205 Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:tinyurl.com/y7jcmgm4 ou appelez le 042779990 delivered 2022-02-02 15:02:14 +32473700205 Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:tinyurl.com/ycrzk8yx ou appelez le 042779990 delivered 2022-03-04 15:02:23 +32473700205 Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:tinyurl.com/y9xvzsny ou appelez le 042779990 delivered 2022-04-03 15:02:56 +32473700205 Message gratuit de DGP: vous etes abonné au service Veedz à 4.99 euros/semaine. Pour y mettre fin: s:tinyurl.com/y3y6e77o ou appelez le 042779990 delivered 2022-05-03 15:03:05 +32473700205 - **Navigation** - **Emplacement publicitaire** youtube.com - **Ad visuel** - **User agent (navigateur ou mobile)** Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 15_1 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/15.1 Mobile/15E148 Safari/604.1 - **Réseau publicitaire** Google - **Réseau calculé** - **Page de vente** promo_veedz_be - **Connexion** 3G - **Contenu pub** (not set) - **Security** - **Nautilus** Zodra u de betaling heeft geautoriseerd door op de bevestigingsknop te drukken, bent u doorverwezen naar een pagina van de dienst die uw abonnement bevestigt. Vervolgens werd een betalingsverzoek rechtstreeks naar uw mobiele operator gestuurd voor validatie. We hopen dat we u meer informatie hebben kunnen geven over de aard van de dienst en de manier waarop u zich heeft ingeschreven. Ik bevestig dat uw abonnement op **2022-06-02 15:58:13 ** is afgelopen en dat u niet langer wordt gefactureerd. Met vriendelijke groeten , Klanten dienst Digital Global pass. ---------------------------------------------- Klachtenbox, 3 jun. 2022 10:18 CEST -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van BE - Digital Global Pass.[XY8RKD-700O] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van BE - Digital Global Pass.[XY8RKD-700O]

V. B.

aan: Veedz (Digital Global Pass)

27/06/2022

Beste, Hiermee ga ik totaal niet akkoord. een van de kleinkindjes heeft dit aangetikt tijdens het kijken naar youtube. Helemaal onverantwoord dat je door 2 klikken automatisch geld van jouw rekening kan laten gaan. Zonder paswoord of dergelijke te moeten ingeven. Dit is fraude! Wij wensen onmiddellijke terugbetalling!

Veedz (Digital Global Pass)

aan: V. B.

27/06/2022

- Typ uw reactie boven deze regel - Your request (65196) has been updated. To add additional comments, reply to this email or click the link below: ---------------------------------------------- Customer Support, 27 jun. 2022 09:59 CEST Geachte heer , Bedankt voor het contact opnemen met de klantenservice. Wij hebben uw verzoek bekeken en kunnen bevestigen dat u een SMS hebt ontvangen waarin wordt uitgelegd dat de dienst een wekelijks abonnement is, de prijs van de dienst en instructies om u af te melden. Deze herinneringen worden ook één keer per maand verstuurd. - **Service** - **Service** Veedz - **Prix** 4.99 Eur (1 jours de promo) - **Date d'abonnement** 2022-01-03 19:21:09 - **Date desabo** 2022-06-02 15:58:13 - - ![](s:digitalvirgo.zendesk.com/attachments/token/whxeG0hSTYt2vWvCoIEFRKWyZ/?name=image.png) - **Navigation** - **Emplacement publicitaire** youtube.com - **User agent (navigateur ou mobile)** Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 15_1 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/15.1 Mobile/15E148 Safari/604.1 - **Nb de pages visitées** 17 - **Réseau publicitaire** Google - **Page de vente** promo_veedz_be - **Connexion** 3G - **Contenu pub** (not set) Desondanks en als teken van goede wil, bieden wij u graag een terugbetaling van 49,90Eur aan. U ontvangt deze terugbetaling rechtstreeks op uw bankrekening via uw mobiele operator. Het bedrag wordt aangegeven op uw volgende factuur. In de tussentijd heb ik ervoor gezorgd dat uw abonnement wordt opgezegd en dat u niet langer wordt gefactureerd. Met vriendelijke groet , Klantendienst Digital Global Pass ---------------------------------------------- Klachtenbox, 27 jun. 2022 09:07 CEST -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van BE - Digital Global Pass.[V8O065-PWYK4] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van BE - Digital Global Pass.[V8O065-PWYK4]