back

Probleem met annulatie wegens ontevreden na proeftijd

PARSHIP Speersort 10, Hamburg
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

F. N.

aan: PARSHIP

06/05/2022

Hallo, ik heb een premium contract afgesloten, heb geen goeie ervaring gehad, wou opzeggen, maar was op reis en had geen internet want mijn telefoon werkte daar niet, kwam terug en wou het uitleggen (2 dagen te laat zonder activiteit sedert) en nu hang ik vast aan een contract van zes maand dat ik niet gebruik. Heb reeds officiële aangetekende krachtbrief gestuurd en probeer sedert 1 mei mijn abonnement te annuleren maar de klantendienst zegt leugens.. dat ik nog actief contacten zoek… dat ik gebruik maak van de dienst etc, ik heb dus gisteren nog eens ingelogd om alles op inactief te zetten … ik wil zo vlug mogelijk de annulatie want ik maak geen gebruik van de dienst en word echt ongelukkig als ik het vervolg meemaak… slechte klantendienst….. ik wil geen gebruik maken van Parship en wil dat in de toekomst ook zeker nooit meer doen onder de omstandigheden zoals nu…..

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 280,00

Berichten (6)

PARSHIP

aan: F. N.

06/05/2022

Beste Testaankoop, Bedankt voor de bemiddeling. Wij hebben geen herroeping ontvangen. Daarnaast is er ook na afloop van de bedenktijd nog gebruik gemaakt van de diensten van Parship door berichten te versturen en te ontvangen. Uw cliente heeft hiermee dan ook niet de indruk gewekt dat zij wilde herroepen. Haar klacht wijzen wij hierbij dan ook af. Met vriendelijke groeten, Parship Webcare Met vriendelijke groeten, Ellen Graaf Uw Parship klantenservice © 2001-2022 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Marc Schachtel, Henning Ra¶nneberg, Herbert Murschenhofer PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000772:09831---]

F. N.

aan: PARSHIP

07/05/2022

Ik heb geen berichten meer gestuurd, wanneer ik door had dat jullie dat zouden blijven zeggen heb ik ingelogd om alles te verwijderen en mijn profiel op inactief te zetten. Ik ben dit al vijf dagen aan het mailen aan jullie klantendienst!!!!

F. N.

aan: PARSHIP

07/05/2022

Ik heb ook eergisteren een aangetekende zending gestuurd naar jullie in Hamburg met de nodige info.

F. N.

aan: PARSHIP

07/05/2022

Het is wel schrijnend dat jullie verplichten het service wachtwoord mee te geven en via de website de gegevens voor stopzetting geven om dan dit als drukmiddel te gebruiken omdat ik nog inlog na opzegtermijn. Ik wou gewoon de correcte info geven. Geen enkel ander bedrijf legt mij er op zoals jullie. Ik kan zoveel voorbeelden geven van bedrijven die wel correct handelen!!!!!!! En menselijk zijn en niet wat mensen doen om goed te doen tegen hun gebruikt om geld uit hun zakken te slaan

F. N.

aan: PARSHIP

07/05/2022

Deze info stuur ik ook naar Paypal, jullie liegen gewoon. Doe eens de moeite zodat iemand de correcte info krijgt ipv het te stallen tot jullie nog eens geld op jullie rekening krijgen voor een dienst dat jullie niet eens meer leveren!!!!!

PARSHIP

aan: F. N.

07/05/2022

Beste Testaankoop, Bedankt dat u opnieuw contact met ons opgenomen heeft. De reacties van uw cliente hebben wij ontvangen en gelezen. Wij zullen opnieuw contact met haar opnemen. In verband met de wetgeving op het gebied van de gegevensbescherming kunnen wij ons inhoudelijke antwoord echter uitsluitend verzenden aan het in het profiel geregistreerde e-mailadres. Bedankt voor jullie begrip. Met vriendelijke groeten, Parship Webcare Met vriendelijke groeten, Ellen Graaf Uw Parship klantenservice © 2001-2022 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Marc Schachtel, Henning Ra¶nneberg, Herbert Murschenhofer PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000814:14442---]