back

Kan abonnement niet opzeggen

De Tijd Tour & Taxis, Havenlaan 86 C b 309, Brussel
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

A. V.

aan: De Tijd

28/04/2022

Beste Ik zou mijn abonnement op "De Tijd" willen opzeggen. Ik heb geen tijd meer om deze krant te lezen. Op de website staat duidelijk dat dit abonnement elk moment kan stopgezet worden. Ik heb de de klantendienst gecontacteerd met de vraag om mijn abonnement stop te zetten. De klantendienst zegt dat dit pas vanaf juni 2023 kan. Een opzeggingsperiode van een jaar is onaanvaardbaar. Ik wil dat het contract met onmiddelijke ingang gestopt wordt, zoals in overeenstemming met de voorwaarden zoals op de website van De Tijd vermeld. Met vriendelijke groeten, Ann

Gewenst oplossing

  • Stopzetting abonnement (en gerelateerde invorderingen) met onmiddelijke ingang.

Berichten (5)

De Tijd

aan: A. V.

28/04/2022

---------------------------------------------- Lien De Decker, 28 apr. 2022 12:08 CEST Geachte Bedankt voor uw bericht. We hebben dit even nagekeken en mevrouw heeft in december een abonnement afgesloten met een overeenkomst van 18 maand. Klant was hiervan op de hoogte , daardoor dat de einddatum pas 20/06/2023 is. Heeft zich in geschreven voor het feestaanbod bij De Tijd. Heeft dit abonnement dan zelf ook persoonlijk via de website aangemaakt. Hebt u nog verdere vragen? Dan mag u ons altijd contacteren via het gratis nummer 0800/55 150 (maandag tem vrijdag: 8u - 16u, zaterdag: 8u - 12u). Met vriendelijke groeten Lien De Decker Lezersservice De TijdDe Belegger ---------------------------------------------- Klachtenbox, 28 apr. 2022 11:43 CEST [3M70VY-GWVV] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) [3M70VY-GWVV]

A. V.

aan: De Tijd

28/04/2022

Kan u mij het contract overmaken zodat ik kan zien welke voorwaarden er waren en wat ik ondertekend heb, aub. Momenteel vind ik geen getekend contract terug in mijn account. Met vriendelijke groeten Ann

De Tijd

aan: A. V.

29/04/2022

---------------------------------------------- Kay, 29 apr. 2022 08:18 CEST Geachte Bedankt voor uw bericht. Graag bevestigen wij dat uw aanvraag volledig opgevolgd en behandeld zal worden door onze lezersservice. Fijne dag verder. Hebt u nog verdere vragen? Dan mag u ons altijd contacteren via het gratis nummer 0800/55 150 (maandag tem vrijdag: 8u - 16u, zaterdag: 8u - 12u). Met vriendelijke groeten Kay Lezersservice De TijdDe Belegger ---------------------------------------------- Klachtenbox, 28 apr. 2022 15:59 CEST [8DR8PX-9EL4] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) [8DR8PX-9EL4]

A. V.

aan: De Tijd

11/05/2022

Kan u mijn vorige vraag verder opvolgen, aub: Kan u mij het contract overmaken zodat ik kan zien welke voorwaarden er waren en wat ik ondertekend heb, aub. Momenteel vind ik geen getekend contract terug in mijn account. Met vriendelijke groeten Ann

De Tijd

aan: A. V.

12/05/2022

---------------------------------------------- Jonathan Busselot, 12 mei 2022 12:48 CEST Geachte Bedankt voor uw bericht. Graag bevestigen wij dat uw aanvraag volledig opgevolgd en behandeld zal worden door onze lezersservice. Hebt u nog verdere vragen? Dan mag u ons altijd contacteren via het gratis nummer 0800/55 150 (maandag tem vrijdag: 8u - 16u, zaterdag: 8u - 12u). Met vriendelijke groeten Jonathan Busselot Lezersservice De TijdDe Belegger ---------------------------------------------- Klachtenbox, 11 mei 2022 17:42 CEST [KZL6P4-RYM7] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) [KZL6P4-RYM7]