back

Schriftelijk bevestigde terugbetaling door krant "De Tijd" na 3 maanden nog steeds niet ontvangen!

De Tijd Tour & Taxis, Havenlaan 86 C b 309, Brussel
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

A. G.

aan: De Tijd

14/04/2022

Beste, Ben echt verbauwereerd door de benadering van een door mij "verondersteld professionele ?? organisatie als De Tijd. ( .. en dit voor 9,95 Euro ...?) Na 3 maanden van mails en telefoontjes met de klanten?dienst van Mediafin .. en vooral verwijzend naar de formeel schriftelijke beloftes die ik kreeg van bij Mediafin - moeten ze me nog steeds 9,95 Euro terugbetalen. Onbegrijpelijk !!! Alle details en emails ivm deze zaak heb ik nu bij Test Aankoop ter beschikking gesteld via de klachtenprocedure - met de vraag voor tussenkomst in deze onbegrijpelijke situatie. Ik vertrouw erop om spoedig alsnog een oplossing te zien.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 9,95
  • Schadevergoeding

Berichten (4)

De Tijd

aan: A. G.

15/04/2022

---------------------------------------------- Kay, 15 apr. 2022 09:33 CEST Geachte Bedankt voor uw bericht. Graag bevestigen wij dat uw aanvraag volledig opgevolgd en behandeld zal worden door onze lezersservice. Fijne dag verder. Hebt u nog verdere vragen? Dan mag u ons altijd contacteren via het gratis nummer 0800/55 150 (maandag tem vrijdag: 8u - 16u, zaterdag: 8u - 12u). Met vriendelijke groeten Kay Lezersservice De TijdDe Belegger ---------------------------------------------- Klachtenbox, 14 apr. 2022 13:33 CEST [8DR8LD-YP6M] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) [8DR8LD-YP6M]

A. G.

aan: De Tijd

15/04/2022

Dat wordt me dus al drie maanden beloofd per telefoon en ook schriftelijk. Mijn vertrouwen en geloofwaardigheid van dit soort berichten is inmiddels NIHIL ! Indien niet héél spoedig (lees binnen de volgende paar dagen !) ga ik zeker verder met inschakeling van de advocaten van Test Aankoop.

A. G.

aan: De Tijd

20/04/2022

.. Ondanks "weerom" verdere beloftes per antwoord van De Tijd op 15 April jl. in deze klacht / dit forum van TEst-Aankoop - gebeurt er gewoon NIETS !!! Ik kreeg nu zelfs bovenop een soort enquete telefoontje om me te vragen hoe tevreden ik ben met de "diensten" van De Tijd !! Voluit verwerpelijk en degoutant !!!

De Tijd

aan: A. G.

20/04/2022

---------------------------------------------- Koen Van de Moortel, 20 apr. 2022 14:31 CEST Geachte Wij hebben de bevestiging ontvangen dat het bedrag van Eur9,95 in doorgegeven voor terugstorting. Deze zal begin volgende week op meneer zijn rekening staan. Hebt u nog verdere vragen? Dan mag u ons altijd contacteren via het gratis nummer 0800/55 150 (maandag tem vrijdag: 8u - 16u, zaterdag: 8u - 12u). Met vriendelijke groeten Koen Van de Moortel Lezersservice De TijdDe Belegger ---------------------------------------------- Klachtenbox, 20 apr. 2022 13:10 CEST [WYR58E-P6Y5] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) [WYR58E-P6Y5]