back

Problemen bij de aansluiting

VOO Chaussée d'Ixelles 168, BRUXELLES
afgesloten Niet succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

B. V.

aan: VOO

25/03/2021

Beste, ik deed op 11/03/21 een aansluitingsaanvraag voor TRIO MAX. Alhoewel er op uw website door het invullen van de postcode werd aangegeven dat ik dit pakket bij jullie kon bestellen, bleek dat toen de technieker ter plaatse kwam niet het geval te zijn. Bij het installeren van het VOO netwerk in onze straat werd de kabel destijds blijkbaar niet tot op het einde van de straat doorgetrokken. Alhoewel de technieker mij verzekerde dat de kosten van de aansluitingswerken die niet op mijn privéterrein zouden plaatsvinden maar op de openbare weg, niet ter mijner kosten zouden zijn, ontving ik vandaag een offerte voor de werken waarbij ik bijna 2500€ zou moeten betalen voor die werken die op de openbare weg plaatsvinden. Ik vind het echt niet kunnen dit ik moet opdraaien voor deze kosten omdat VOO destijds beslist heeft om de kabel niet door te trekken tot op het einde van de straat. De huizen voor mij in de straat hebben geen kosten voor hun aansluiting moeten betalen omdat de kabel wel voor hun deur doorloopt. Word ik gediscrimineerd owv de plaats dat mijn huis in de straat heeft? Ik vind dit echt niet kunnen. Ik zou graag hebben dat VOO de kosten voor de uitbreiding van haar kabelnetwerk niet (gedeeltelijk) laat betalen door haar mogelijke nieuwe klanten. Mvg, Benny

Gewenst oplossing

  • Kosten van de aansluiting vanaf de grens van mijn perceel tot aan het huidige netwerk van VOO worden volledig gedragen door VOO.

Berichten (1)

VOO

aan: B. V.

25/03/2021

Cher Client, Nous accusons bonne réception de votre courriel et mettons tout en œuvre pour le traiter dans les meilleurs délais. Nous vous remercions de la confiance que vous nous témoignez. Le Service Clientèle VOO Attention Cette adresse E-mail est exclusivement destinée à l’envoi de vos pièces jointes. Pour toute autre demande, veuillez-vous rendre sur www.voo.be/fr/contact Ce message transmis par voie électronique ainsi que toutes ses annexes contiennent des informations qui peuvent être confidentielles ou protégées. Ces informations sont uniquement destinées à l’usage des personnes ou des entités précisées dans les champs ‘A’, ‘Cc’ et ‘Cci’. Si vous n’êtes pas l’un de ces destinataires, soyez conscient que toute forme, partielle ou complète, de divulgation, copie, distribution ou utilisation de ces informations est strictement interdite. Si vous avez reçu ce message par erreur, veuillez nous en informer par téléphone ou par message électronique et détruire les informations immédiatement. Ce message n’engage que son signataire et aucunement son employeur.