back

Ik kan niet meer inloggen op mijn account

Test Aankoop 13 Hollandstraat, BRUSSEL
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

L. V.

aan: Test Aankoop

01/10/2019

Beste, Als reeds 10-tallen jarenlang Test-Aankoop lid, heb ik mij speciaal hiervoor moeten registreren met een ander e-mail-adres. Reden: ik geraak met mijn eigen inloggegevens niet meer ingelogd op mijn account op de website van Test-Aankoop; zodat ik bijgevolg niets meer kan opzoeken. Wat ik ook probeer: zowel mijn inlognaam als mijn officieel e-mail adres wordt door deze website als "onbekend" vermeld. Als ik ten einde raad probeer een nieuwe inlognaam, of een nieuw paswoord aan te vragen, komt de beloofde e-mail niet toe op mijn inbox. Bij sommige pogingen kreeg ik de boodschap dat er iets fout gelopen is. Als ik probeerde om daarover iets te melden op het forum of in deze klachtenbox, moest ik ook inloggen en dat lukte mij dus van geen kanten. Dus uiteindelijk heb ik besloten om dit hier te melden met een nieuw aangemaakte registratie met een ander e-mail-adres. Wat gaat hier verkeerd? Mvg

Gewenst oplossing

  • Graag terug kunnen inloggen met mijn normale gegevens.

Berichten (4)

L. V.

aan: Test Aankoop

03/10/2019

Beste, Dit is nog een aanvulling op mijn melding van eergisteren (01/10). Ik vergat daar het volgende nog bij te schrijven: -> Toen ik dit probleem wou melden via deze klachtenbox (na al mijn eerder mislukte inlog-pogingen) heb ik eerst nog geprobeerd om een nieuwe registratie aan te maken met mijn normale e-mail adres. -> Maar toen kreeg ik de melding dat ik al geregistreerd was!? Het is pas nadien dat ik mij dus verplicht voelde om mij met een ander e-mail adres te registreren, zoals vermeld in mijn vorige melding. Maar met deze nieuwe registratie kan ik uiteraard niet inloggen "als abonnee" om verdere info op te zoeken, zoals de koopwijzers en de vergelijkingen van producten. Ook heb ik intussen al geprobeerd om dit te doen met een andere browser, maar dat lukt ook niet. Graag een oplossing voor dit probleem aub. (Ik ben al een trouw T-A abonnee sinds de 70-er jaren!) Dank en mvg.

L. V.

aan: Test Aankoop

18/10/2019

Aan Test Aankoop, Ik wacht nog steeds op een reactie van jullie. Ik kan als reeds jarenlang trouw TA-lid niet meer inloggen op jullie website. Ik kan dus geen artikelen/toestellen meer vergelijken en dergelijke. Ik heb, om dit te kunnen melden, speciaal een andere account moeten aanmaken (deze dus onder een ander e-mail-adres), maar daarmee kan ik totaal niets doen, omdat mijn lidmaatschap met een ander account is, dat al sinds geruime tijd niet meer werkt. Ik begrijp niet wat er hier misgaat. Als ik met mijn officiële gegevens opnieuw een account probeer aan te maken, krijg ik de melding dat ik al een account heb. Maar telkens ik probeer in te loggen, krijg ik foutmeldingen. AUB !!! Doe hier iets aan! Dank u. Lilianne.

L. V.

aan: Test Aankoop

06/11/2019

Beste, Hoe lang gaat het nog duren om antwoord te krijgen van Test-Aankoop? Jullie sturen mij naar de "50 advocaten", maar ik heb geen advocaat nodig. Ik vraag alleen een oplossing van Test-Aankoop om terug te kunnen inloggen met mijn échte account, als reeds 10-tallen jarenlange klant. Dit tijdelijke nieuwe account heb ik moeten aanmaken omdat ik met mijn oorspronkelijke niet meer kan inloggen. Dat wil zeggen dat ik reeds wekenlang niets meer kan opzoeken op deze website (zoals koopwijzer, vergelijkingen). En dit terwijl ik daar toch voor betaal ! Groet. L.

Test Aankoop

aan: L. V.

20/11/2019

Mevrouw, Wij hebben de nodige aanpassingen doorgevoerd m.b.t. je registratiegegevens en bevestigen je hierbij dat je terug toegang hebt tot je abonnement met je mailadres. In een afzonderlijke mail zal je een link ontvangen waarmee je een nieuw wachtwoord dient aan te maken. Na deze wijziging, heb je terug tot je abonnement en je account. Wij hopen je hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht je hierover nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer 02/5423200. Wij helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Abonnementendienst.