back

Onmogelijkheid om advertentie te blokkeren of te verwijderen

IMMOWEB Avenue Général Dumonceau 56 2, BRUXELLES
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

G. V.

aan: IMMOWEB

02/04/2019

Gegevens aangaande de vaste kosten in de advertentie kloppen niet. Wij zijn de huidige uittredende huurders. In de advertentie staat maandelijkse kosten 50€ terwijl het door contractueel gesjoemel gemiddeld op 80 tot 90 € per maand betreft. Aantoonbaar met de jaarlijkse afrekeningen. De advertentie is niet waarheidsgetrouw opgesteld en misleidend. Immoweb zou op deze basis de advertentie niet kunnen blokkeren of verwijderen. Ze gingen de verhuurder vragen om uitleg en een eventuele aanpassing .... Daar komt dus niets van !

Gewenst oplossing

  • Had er gestaan dat je in plaats van 50€ een 150€ voorschot, provisie of iets dergelijks gevraagd wordt voor dekking van de algemene kosten, gemeenschappelijke gas en koud en warm sanitair dewelke jaarlijks kunnen varieren dan was het waarheidsgetrouw.

Berichten (1)

IMMOWEB

aan: G. V.

03/04/2019

Klantendienst Geachte Mevrouw, Geachte Heer, We hebben uw mail goed ontvangen. We hebben contact gehad met de adverteerder en verhuurder van het betreffende appartement. De lasten voor het onderhoud van het gebouw bedragen slechts 50 euro. Er zijn bijhorende kosten voor de verwarming en warm en koud water maar deze behoren niet tot de lasten. Met vriendelijke groeten, Het Immoweb-team Immoweb-service Plaats een zoekertje Contacteer de klantendienst Download de applicatie © IMMOWEB SA/NV 2015 Generaal Dumonceaulaan, 56 B-1190 Vorst Unsubscribe--