back

geen forfaitair afgesproken aan de telefoon

lokerse loodgieter lodewijk dosfelstraat 9
afgesloten Behandeld door Test-Aankoop

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

s. d.

aan: lokerse loodgieter

17/08/2016

geachte, mijn zoon contacteerde u bedrijf om ontstoppen van zijn toilet, aan de telefoon heeft niemand vermeld dat het om een forfaitair bedrag ging, ook dat de werken op zaterdag moesten uitgevoerd worden, mijn zoon vroeg jullie langs te komen op een andere dag, waaruit blijkt dat nog geen 5 uur later iemand aan de deurbel kwam en voor de ontstopping reeds begon direkt cash geld eiste, waarop mijn zoon antw dat hij dat niet in huis had en daarop belde hij mij op, ik kreeg die persoon aan de lijn en maakte hem uitdrukkelijk dat ik een faktuur wenste , tegen mij zei hij dat de werken ongeveer een 90 euro kosten , maar indien ze de camera nodig hadden er 80 euro bijkwam, de 10 euro voor het bijgeleverde sd kaartje vroeg ik er zelfs niet bij, waaruit blijkt dat de faktuur opeens 410 euro bedraagt om een toilet te ontstoppen.ik vind dit nu echt overdreven voor een service die wij niet op deze dag gevraagd hadden en ik ben ook niet van plan dit te vereffen indien jullie de nodige aanpassing er niet voor doen, ik richt me tot testaankoop om op een eerlijke manier behandelt te worden .in jullie folder die bij de faktuur steekt staat op budgetvriendelijke prijs , weet niet of dit overeenkomt met jullie faktuur.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 240,00
  • gelieve een correcte faktuur met budgetvriendelijke prijzen(zoals vermeld op jullie folder) op te maken

Berichten (4)

lokerse loodgieter

aan: s. d.

19/08/2016

Beste Beste Al onze prijzen zijn te vinden op onze websites. Omdat deze sector al veel te kampen heeft met niet-betalers geven wij nooit foutieve informatie via de telefoon. Klanten zitten met een probleem en willen zo snel mogelijk geholpen worden, desnoods op zaterdag. U dus ook. Mits wij geen vrijwilligersorganisatie zijn en onze werknemers in uw vuil zitten te ploeteren werken we niet gratis. Camera's en SD-kaarten worden maar bovengehaald op uirukkelijke vraag van de klant, anders kan dit niet. In de hoop uw vragen beantwoord te hebben, verblijven wij, Met vriendelijke groet, Heeft u ons nodig?Bel 0468 274 978. Niets zo vervelend als verstopte leidingen. Wij beschikkenover het nodigeprofessionele materiaalom zo snel mogelijk het probleem aan te pakken. Wij weten raad om ditvakkundigop te lossen. • Ontstoppen van wc - douche - lavabo of spoelbak • Ontstoppen van riolering met hogedrukreiniging of ketting • Inspectiedetectie via camera-onderzoek • Vaststellen van geuroverlast via rookgenerator • Ontkalken afvoerbuizen • Eigen hersteldienst Eveneens kan u bij ons terecht voor hetruimen en reinigenvan: • Wc's en septische putten • Regenwater- en vergaarputten • Vis- en zwemvijvers • Kelders en ondergrondse garages • Car- en truckwasplaatsen • Vetputten (organisch) Bel ons voor een persoonlijke prijsofferte! Vraag ook vrijblijvend naar onze offertes voor uw periodieke reinigingen of onderhoudscontracten! Tarieven(inclusief verplaatsing en 1 werkuur) exclusief btw. Dagtarief Ontstoppen Eur 160 Extra 30 min Eur 50 Toeslag camera Eur 80 Toeslag rookgenerator Eur 80 Avondtarief(vanaf 19u) zaterdag Ontstoppen Eur 240 Extra 30 min Eur 50 Toeslag camera Eur 80 Toeslag rookgenerator Eur 80 Nachttarief zondag/feesagen Ontstoppen Eur 320 Extra 30 min Eur 50 Toeslag camera Eur 80 Toeslag rookgenerator Eur 80

s. d.

aan: lokerse loodgieter

19/08/2016

geachte, wij hadden u dienst niet gevraagd op zaterdag, dus hoeven wij ook geen extra kosten te vergoeden, u kan toch moeilijk zelf toepassen wanneer u komt.camera en sds hadden wij zeker niet gevraagd, wij hebben enkel een ontstopping aangevraagd van het toilet , maar geen camera, sds, en niet op zaterdag.

Doorgestuurd naar onze advocaten 22 september 2016

s. d.

aan: Test Aankoop

28/09/2016
Dit antwoord is privé

Test Aankoop

aan: s. d.

05/10/2016
Dit antwoord is privé