back

Pakket nog steeds bij douane

bpost Muntcentrum, Brussel

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

L. V.

aan: bpost

22/09/2021

Hallo, Eind juli ontving ik van bpost een mail dat mijn pakje uit Amerika bij de douane is en dat ik invoerkosten moet betalen, ongeveer 35 euro. Ook bij deze mail een foto van mijn pakje! (was een halsketting (40 euro) dus is ook geen groot pakket..) Dit doe ik, en nadien ontvang ik dat de betaling succesvol is en dat ten laatste tegen 3 augustus mijn pakje zou verzonden worden. Nog steeds niets ontvangen. Bpost gebeld, ze zeiden me dat mijn afzender een klacht moet indienen bij hun verzendbedrijf en dat zij zo dan verdere stappen kunnen ondernemen. Dit gevraagd aan de afzender en deze dit ook gedaan bij Usps. Nu heb ik nog steeds niets gehoord en mijn geduld is op. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Heb aan bpost ook het dossiernummer gevraagd toen ik hen belde: 1-38081500287.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 75,00

Berichten (2)

bpost

aan: L. V.

23/09/2021

REF 1-32678118846 Beste klant, Na het onderzoek van uw aanvraag hebben we vastgesteld dat u voor de behandeling van uw dossier inderdaad een beroep hebt gedaan op de klantendienst van bpost. Het antwoord van de klantendienst is evenwel in overeenstemming met onze algemene voorwaarden en onze procedures. Bijgevolg kunnen we enkel bevestigen wat er aan u is uitgelegd. In de hoop u voldoende te hebben gea¯nformeerd, sluiten we uw dossier. Met vriendelijke groeten, Marc bpost Muntcentrum, 1000 Brussel CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click links or open attachments unless you can confirm the sender and know the content is safe. If you believe this information is incorrect please contact bpost ICT security team. ___________________ En cas de réponse, ne pas supprimer le code suivant/ In geval van antwoorden, de volgende code niet verwijderen/ In case of reply, do not delete the following code: [THREAD ID:1-HJPFO6R]

L. V.

aan: bpost

23/09/2021

En dus kan het jullie niets schelen jullie geld eisen voor het toelaten van een pakket dat de klant nooit ziet?!! Oplichterij.