back

Tickets automatisch gewijzigd

TICKETMASTER BELGIUM Esplanade 1 B33, BRUXELLES
afgesloten Niet succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

N. D.

aan: TICKETMASTER BELGIUM

20/09/2021

Op 29/11/2019 bestelde ik 2 tickets voor werchter classic 2020 voor Paul McCartney. Door corona ging festival niet door. Vorige week zie ik dat mijn tickets omgezet zijn naar tickets werchter 2022. Interesseert me niet, vraag centen terug. Krijg antwoord dat dit via link in mail moet gebeuren. Mail zat in spam en ondertussen te laat om terugbetaling terug te vragen, uiterste datum was 31/08/2021 ? Ik wens centen terug want niet meer de artiest waarvoor ik tickets bestelde.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 192,00
  • Terugbetaling tickets

Berichten (4)

TICKETMASTER BELGIUM

aan: N. D.

20/09/2021

- Typ uw reactie boven deze regel - Beste, Dankjewel om Ticketmaster te contacteren. We hebben je aanvraag goed ontvangen en onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Onze klantenservice is open van maandag tot en met vrijdag van 09u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter voor het laatste Ticketmaster nieuws en raadpleeg zeker ook eens onze FAQ pagina voor meer informatie. Met vriendelijke groeten, Je Ticketmaster Team trigger_logic_for_ticketmaster -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Ticketmaster BE.[8D4R5P-YD75]

TICKETMASTER BELGIUM

aan: N. D.

21/09/2021

- Typ uw reactie boven deze regel - Jouw vraag met nummer (8365468) is ingediend. Beantwoord deze e-mail als je meer informatie aan je vraag toe wil voegen. ---------------------------------------------- Christophe, 21 sep. 2021 10::31 GMT+1 Beste, Bedankt om contact op te nemen met Ticketmaster. Je aanvraag werd grondig nagekeken. We moeten vaststellen dat de deadline voor een aanvraag tot terugbetaling voor TW Classic tot en met 31 augustus 2021 was. Je aanvraag valt jammer genoeg buiten het termijn. Elke ticketkoper heeft op 09/06/2021 een email ontvangen met de nodige informatie. Op onze FAQ kan je ook nalezen dat voor TW Classic een terugbetaling onder de voorwaarden van het ministerieel besluit mogelijk was tot en met 31 augustus 2021. Zowel de organisator als Ticketmaster is van mening dat de nodige tijd en opties werden aangeboden aan elke tickethouder. Dit betekend dat een terugbetaling niet mogelijk is. Je tickets blijven geldig voor de editie van TW Classic 2022. Wij danken je voor je begrip. Met vriendelijke groeten, Ticketmaster ---------------------------------------------- Klachtenbox, 20 sep. 2021 10:15 GMT+1 **[EXTERNAL]** trigger_logic_for_ticketmaster -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Ticketmaster BE.[8D4R5P-YD75] ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) ![](s:www.test-aankoop.be/~/media/aa08e4bbc7b641bca16054c1d9173084.png) trigger_logic_for_ticketmaster -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Ticketmaster BE.[8D4R5P-YD75]

N. D.

aan: TICKETMASTER BELGIUM

21/09/2021

Dit betekent is met een t. Misschien eens een cursus volgen. Mail kwam in spam terecht dus niet gezien !

TICKETMASTER BELGIUM

aan: N. D.

21/09/2021

- Typ uw reactie boven deze regel - Hallo, Bedankt om contact op te nemen met Ticketmaster. Heb je een vraag over een bestaande bestelling? Klik dan hier en volg de instructies Heb je geen bestelling bij Ticketmaster? Dan kan je hier contact met ons opnemen. We monitoren geen berichten naar dit e-mailadres, dit verzoek werd gesloten. Neem contact met ons op via één van deze opties. Met vriendelijke groeten, Ticketmaster . trigger_logic_for_ticketmaster -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Ticketmaster BE.[KZQLVE-55PR]