back

incasso voor 18 euro openstaand saldo zonder verwittiging

PARSHIP Speersort 10, Hamburg
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

k. v.

aan: PARSHIP

06/08/2021

Ik ging een contract aan van 1 jaar dat ik na enkele weken opzegde ik heb 1 jaar betaald 32 euro/maand nu na 1 jaar blijkt er 18 euro te weinig te zijn betaald plots rekening in de bus van 84 euro! incasso bureau zonder enige verwittiging. Ik kan hier niet akkoord mee gaan

Gewenst oplossing

  • Herziening van de factuur

Berichten (5)

PARSHIP

aan: k. v.

07/08/2021

Beste mevrouwmijnheer, Hartelijk dank voor uw bemiddeling. Aangezien deze klacht openbaar is, kunnen wij op grond van de wetgeving op het gebied van de gegevensbescherming hier niet inhoudelijk reageren. Wij hebben de klaagster meerdere malen tekst en uitleg gegeven inclusief de aanmaningen. De klacht wijzen wij hierbij af. Met vriendelijke groeten, Met vriendelijke groeten, Jaap van Loon Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Marc Schachtel, Henning Ra¶nneberg PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000723:04825---]

k. v.

aan: PARSHIP

07/08/2021

Beste er werd geen enkele aanmaning gestuurd mbt de 18 euro

PARSHIP

aan: k. v.

07/08/2021

Beste mevrouwmijnheer, Hartelijk dank voor uw bemiddeling. Aangezien deze klacht openbaar is, kunnen wij op grond van de wetgeving op het gebied van de gegevensbescherming hier niet inhoudelijk reageren. Wij hebben de klaagster nogmaals een gedetailleerde uitleg gegeven. De klacht wijzen wij hierbij af. Met vriendelijke groeten, Met vriendelijke groeten, Jaap van Loon Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Marc Schachtel, Henning Ra¶nneberg PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000706:02999---]

k. v.

aan: PARSHIP

07/08/2021

Ik ontving geen aanmaning voor de 18 euro . In geen jaar tijd. Dus de de aanmaningskosten zijn niet terecht. Ik zal de advokaat v testaankoop inschakelen

PARSHIP

aan: k. v.

07/08/2021

Beste mevrouw van den Branden, Hartelijk dank voor uw antwoord. Mag ik uw toestemming om de advocaat volledig inzage te mogen geven in de gevoerde correspondentie en de gestuurde aanmaningen? Ik zie uit naar uw antwoord! Met vriendelijke groeten, Jaap van Loon Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Marc Schachtel, Henning Ra¶nneberg PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000606:58379---]