VINTED Zirmunu st. 70-701 , Vilnius
afgesloten Niet succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

K. S.

aan: VINTED

23/06/2021

Beste, ik bestelde via Vinted een zogenaamde authentieke Jimmy Choo handtas (particuliere verkoper). Bij aankomst blijkt deze toch niet authentiek. Vooral aan het label valt het meteen op, deze is van bijzonder slechte kwaliteit. Maar ook de binnenvoering is niet in daim, de schroeven zijn niet authentiek, de rits is van een onbekend merk... De verkoper blijft beweren dat deze echt is. Na dit te rapporteren bij Vinted, zouden ze dit onderzocht hebben, maar ze hebben 'niet voldoende' informatie. Dus ze annuleren de verkoop en ik ontvang mijn geld terug als ik het item terugstuur op eigen kosten. Het eerste probleem is dat Vinted beweert een nultolerantie te voeren tegen replica's, dit is duidelijk niet het geval. Ten tweede, volgen ze hierbij ook niet de eigen Algemene Voorwaarden. Vinted weigerde een tweede onderzoek te doen en blijft bij zijn mening dat er niet voldoende informatie is. Kortom, valse items worden gewoon getolereerd bij Vinted. De verkoper ontvangt zijn item terug en kan iemand anders proberen te bedriegen.

Gewenst oplossing

  • Schadevergoeding
  • Vinted moet zijn beleid hieromtrent absoluut herzien. Er zijn ontelbare problemen hiermee en de verkoop in replica's blijft intussen welig tieren.

Berichten (1)

VINTED

aan: K. S.

23/06/2021

Hello, I'm sorry your message isn't legible, if you can please let us know how we can help you and I'll be more than happy to assist you, we look forward to hearing from you! Angel Team Vinted