back

Opzegging ,geen reactie enkel aanmanen tot betaling. Nu via incasso bureau

PARSHIP Speersort 10, Hamburg
Behandeld door Test-Aankoop

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

J. D.

aan: PARSHIP

17/02/2021

Béste, reeds een hele tijd geleden mailde ik U om mijn contract stop te zetten. U blijft mij betaling aanmaning sturen. Nu met incasso bureau. Ik neem reeds lange tijd van jullie diensten geen gebruik meer en meen dan ook niet te moeten betalen.

Gewenst oplossing

  • Stopzetten van incassoprocedure

Berichten (5)

PARSHIP

aan: J. D.

17/02/2021

Beste mevrouwmijnheer, Hartelijk dank voor uw bemiddeling. Aangezien openbaarmaking niet is uitgesloten, kunnen wij in verband met de wetgeving op het gebied van de gegevensbescherming hier niet inhoudelijk reageren. Wij zullen de klager een ractie via het Parship profiel sturen, Met vriendelijke groeten, Met vriendelijke groeten, Joop van Langen Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Tim Schiffers, Henning Ra¶nneberg, Marc Schachtel PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000701:02573---]

J. D.

aan: PARSHIP

18/02/2021

Beste, ik kan geen parship profiel meer openen en kan dan ook geen verdere uitleg van jullie lezen. Gelieve dit op mijn e-mailadres te sturen. joeri.decuypere@telenet.be Met vriendelijke groeten Joeri Decuypere

PARSHIP

aan: J. D.

18/02/2021

Geachte dames en heren. Deze klacht is eens bij Testaankoop geplaatst, beantwoord en contact opgenomen met de klager. Vanwege de wetgeving op het gebied van de privacy kan ik niet op de details van de klacht ingaan. Wel kan ik in het algemeen aangeven dat de looptijd die men heeft gekozen bij de aankoop van een premium-lidmaatschap bindend is. Er is een herroepingstermijn van twee weken waarna het niet meer mogelijk is voortijdig per direct op te zeggen. Zo men besluit de betaling niet meer te voldoen en niet op de aanmaningen reageert, moeten wij de vordering afgeven aan een incassobureau. Met vriendelijke groeten, Nico Teeuwen Pasrhip klantenservice Met vriendelijke groeten, Nico Teeuwen Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Tim Schiffers, Henning Ra¶nneberg, Marc Schachtel PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000986:32508---]

Doorgestuurd naar onze advocaten 17 maart 2021

J. D.

aan: Test Aankoop

17/03/2021
Dit antwoord is privé

PARSHIP

aan: J. D.

17/03/2021

Geachte dames en heren. Hartelijk dank voor uw bemiddeling. Ik zal de heer Decuypere vragen om de advocaat dan volledig inzage te geven in het afgesloten contract en het gebruik van de diensten van Parship. Ik hoop u hiermee voldoende gea¯nformeerd te hebben en zie verdere vragen met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groeten, Joop van Langen Uw Parship klantenservice © 2001-2021 PE Digital GmbH - Made with ❤ Managing Directors: Tim Schiffers, Henning Ra¶nneberg, Marc Schachtel PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland KvK-nummer: 30191262 BTW-identificatienummer: NL812515171B01 Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Inschrijving handelsregister: HRB 77766 Kantongerecht Hamburg BTW-identificatienummer: DE 211 453 331 www.parship.be [---002:000696:02006---]