VAKANTIE VEILINGEN Dendermondse Steenweg 48, Gent
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

E. H.

aan: VAKANTIE VEILINGEN

03/02/2021

Beste, Mijn zoon Jonas deed via vakantieveilingen een bod voor fotoschoot. Hij had afspraak gemaakt te Sint Agatha Berchem op 02/02/21 te 14 uur. Wij begaven ons naar adres Soldatenstraat 29 , op geen enkel bel was naam vermeld van fotograaf Jonaa VVN. Dus belde wij naar het nummer van fotograaf die ons vertelde binnen enkele minuten terug te bellen. Na een half uur nog niets , dus belde wij terug , nu was het zijn antwoordapparaat. Een verplaatsing van 40 km en 1 dag verlof voor niets genomen. Als je contact opneemt met vakantieveilingen zeggen ze neem maar terug contact op met fotograaf. Het is vakantieveilingen die verantwoordelijk is voor hun advertenties. Eis volledige terugbetaling alsmede kosten in de onnodige verplaatsing.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 40,00

Berichten (9)

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

03/02/2021

Hi Klachtenbox, Bedankt voor je bericht, het referentienummer van jouw bericht is 942642. We doen ons best om jouw vraag binnen 5 dagen te beantwoorden. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op je vraag hier al tussen. Met vriendelijke groet, Het team van VakantieVeilingen

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

04/02/2021

Hi Klachtenbox, Je hebt van ons nog geen bericht ontvangen, maar we zijn je niet vergeten. Het is wat drukker dan normaal waardoor we nog niet aan je vraag of klacht zijn toegekomen. We willen je vragen geen nieuwe berichten te sturen, we zorgen zo snel mogelijk voor terugkoppeling op je vraag! Mocht je inmiddels al een antwoord hebben gevonden of is je vraag niet meer nodig, wil je dit dan aan ons laten weten? Dankjewel voor je geduld! Met vriendelijke groet, Het team van VakantieVeilingen

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

09/02/2021

Beste  Klachtenbox, Wat vervelend om te horen dat deze klant voor niets naar de locatie is gereden. Dit willen we graag met de klant oplossen. Echter kan ik op basis van de klantgegevens geen klant vinden in ons systeem. Zouden jullie daarom om een ordernummer of mailadres van de klant willen vragen? Dan kunnen wij contact opnemen met de klant. Alvast bedankt! '‹Fijne dag. ) Met vriendelijke groet, Roos Veilingadviseur VakantieVeilingen s:www.vakantieveilingen.be/service Op Wo, 3 Feb om 4:28 PM , Klachtenbox schreef: Deze e-mail en de inhoud daarvan zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de persoon of entiteit aan wie deze is geadresseerd. Indien deze e-mail niet voor u is bestemd, verzoeken wij u ons daarover te informeren en de e-mail en eventuele kopieen daarvan volledig te verwijderen. Talpa Network is niet aansprakelijk voor de juiste en volledige verzending van de inhoud van deze e-mail of voor de tijdige ontvangst ervan. Talpa Network garandeert niet dat deze e-mail vrij is van virussen, intercepties, of de tussenkomst van onbevoegde derden en is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg daarvan. Talpa Network B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72013176.         Deze e-mail en de inhoud daarvan zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de persoon of entiteit aan wie deze is geadresseerd. Indien deze e-mail niet voor u is bestemd, verzoeken wij u ons daarover te informeren en de e-mail en eventuele kopieen daarvan volledig te verwijderen. Talpa Network is niet aansprakelijk voor de juiste en volledige verzending van de inhoud van deze e-mail of voor de tijdige ontvangst ervan. Talpa Network garandeert niet dat deze e-mail vrij is van virussen, intercepties, of de tussenkomst van onbevoegde derden en is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg daarvan. Talpa Network B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72013176.

E. H.

aan: VAKANTIE VEILINGEN

09/02/2021

Blijkbaar kunnen jullie ook al geen mails lezen. Order nummer reeds doorgegeven. 51963961/21251546 Foto's van reservering zie bijlage. Op naam van Himeleers Jonas. Met vriendelijke groeten, Eric Himeleers

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

09/02/2021

Hi Klachtenbox, Bedankt voor je bericht, het referentienummer van jouw bericht is 951219. We doen ons best om jouw vraag binnen 5 dagen te beantwoorden. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op je vraag hier al tussen. Met vriendelijke groet, Het team van VakantieVeilingen

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

09/02/2021

Beste  Klachtenbox, Wat een vervelende situatie! '‹ Dit willen we graag met de klant oplossen. Echter kan ik op basis van de klantgegevens geen klant vinden in ons systeem. Zouden jullie daarom om een ordernummer of mailadres van de klant willen vragen? Dan kunnen wij contact opnemen met de klant. Alvast bedankt! '‹Fijne dag! Met vriendelijke groet, Pam Veilingadviseur VakantieVeilingen s:www.vakantieveilingen.be/service

E. H.

aan: VAKANTIE VEILINGEN

20/02/2021

En nog steeds geen antwoord ontvangen. Duurt wel heel lang bij vakantieveiling.

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

20/02/2021

Hi Klachtenbox, Bedankt voor je bericht, het referentienummer van jouw bericht is 971629. We doen ons best om jouw vraag binnen 5 dagen te beantwoorden. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op je vraag hier al tussen. Met vriendelijke groet, Het team van VakantieVeilingen

VAKANTIE VEILINGEN

aan: E. H.

23/02/2021

Hi Klachtenbox, Je hebt van ons nog geen bericht ontvangen, maar we zijn je niet vergeten. Het is wat drukker dan normaal waardoor we nog niet aan je vraag of klacht zijn toegekomen. We willen je vragen geen nieuwe berichten te sturen, we zorgen zo snel mogelijk voor terugkoppeling op je vraag! Mocht je inmiddels al een antwoord hebben gevonden of is je vraag niet meer nodig, wil je dit dan aan ons laten weten? Dankjewel voor je geduld! Met vriendelijke groet, Het team van VakantieVeilingen