Art & Craft Brugsesteenweg 466, Gent
afgesloten Succesvol

Deze klacht is Publiek

Je klacht:

G. A.

aan: Art & Craft

14/09/2020

Ik bestelde bij Art & Craft op 6 augustus 2020 Het werd mooi geleverd. Helaas wou ik gebruik maken van mijn teruggaverecht binnen de 14 dagen. De verpakking werdt niet geopend en Art & Craft liet het pakje ophalen op 14 augustus 2020. Eén maand later heb ik nog steeds mijn geld niet terug gehad.

Gewenst oplossing

  • Terugbetaling: € 1219,62

Berichten (8)

Art & Craft

aan: G. A.

14/09/2020

- Typ uw reactie boven deze regel - Uw aanvraag (689428) is bijgewerkt. Als u aanvullende opmerkingen wilt toevoegen, reageer dan op dit e-mailbericht. ---------------------------------------------- Tim, 14 sep. 2020 16:51 CEST Beste We hebben jou retourzending nog niet ontvangen van de transportfirma, maar aangezien het over een ongeopende verpakking gaat heb ik deze zonet laten terugbetalen. Hopende u van dienst te zijn? Mvg Tim ---------------------------------------------- Klachtenbox, 14 sep. 2020 09:04 CEST -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[ERKP6Q-PKOO] (:test-aankoop.be/klagen/gebruiksvoorwaarden) (:test-aankoop.be/klagenrivacy) -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[ERKP6Q-PKOO]

G. A.

aan: Art & Craft

16/09/2020

Beste, Bedankt, maar ik heb nog steeds niets gezien van die terugbetaling. Hoe komt het dat ditna meer dan 1 maand nog steeds niet bij u is terwijl u de opdracht hebt gegeven aan die firma om het komen op te halen?

Art & Craft

aan: G. A.

16/09/2020

- Typ uw reactie boven deze regel - Uw aanvraag (690845) is bijgewerkt. Als u aanvullende opmerkingen wilt toevoegen, reageer dan op dit e-mailbericht. ---------------------------------------------- Tim, 16 sep. 2020 11:38 CEST Beste De terugbetaling is op 14/09 bij ons vertrokken naar jou Mastercard en staat op naam van Multisafepay. De reden waarom deze nog niet terug is is voor mij op dit moment ook onbekend. De transportfirma kan het toestel kwijt zijn, toestel kan beschadigd geraakt zijn of kan nog in het depot van de transportfirma staan. Wij nemen dit verder op met de transportfirma, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Fijne dag alvast en onze oprechte excuses voor de lange verwerking van jou retourzending Mvg Tim ---------------------------------------------- Klachtenbox, 16 sep. 2020 11:17 CEST -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[93OE9Y-234E] (:test-aankoop.be/klagen/gebruiksvoorwaarden) (:test-aankoop.be/klagenrivacy) -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[93OE9Y-234E]

G. A.

aan: Art & Craft

17/09/2020

Beste, Ik zal deze klacht afsluiten als het geld op mijn rekening staat. Ik bekijk dagelijks mijn master-card in- en uitgaven en tot op heden staat er nog niets op.

G. A.

aan: Art & Craft

18/09/2020

Beste, Vandaag nog steeds niets ontvangen. mvg,

Art & Craft

aan: G. A.

18/09/2020

- Typ uw reactie boven deze regel - Uw aanvraag (692012) is bijgewerkt. Als u aanvullende opmerkingen wilt toevoegen, reageer dan op dit e-mailbericht. ---------------------------------------------- Tim, 18 sep. 2020 11:39 CEST Goedemorgen Dat is vreemd. Op 20/08 hebben we ook via uw Mastercard het prijsverschil van 20.62 euro terugbetaald. Kan u deze terugbetaling wel terugvinden? Ik hoor het graag Mvg Tim ---------------------------------------------- Klachtenbox, 18 sep. 2020 11:14 CEST -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[GD0YLW-ZK36] (:test-aankoop.be/klagen/gebruiksvoorwaarden) (:test-aankoop.be/klagenrivacy) -------------------------------- Dit e-mailbericht is een service van Art and Craft.[GD0YLW-ZK36]

G. A.

aan: Art & Craft

18/09/2020

Beste, Ja deze heb ik goed ontvangen

G. A.

aan: Art & Craft

18/09/2020

Ja ik vind nu alles terug op datum van 6 augustus. Ook de resterende terugbetaling staat op datum van 6 augustus 2020 waarvoor dank. Case closed.