Pharma XX

Pharma XX

GEZONDHEID

Maak een nieuwe klacht aan

Score

Score med

5.7/10

#Info#

Bekijk gelijkaardige bedrijven

=

116 klachten

6 Afgesloten klachten

...

110 In behandeling

0.91% Beantwoord
99.09% In afwachting

Gemiddelde antwoordtijd 13 Dag(en)

Historiek van de score

...

.../10
......

Publieke klachten

Alle klachten tegen dit bedrijf

 • B. A.

  14/09/2019

  fraudulent sale

  "This is a fraudulent company, has no office anywhere in the world and operating through P.O.Box and telephone. If you ask any pharmacy selling medicines they can give you feed back how badly they are ..."
 • D. D.

  13/09/2019

  Blijven pakketten opsturen, dreigen met sancties

  ".Goedendag, mijn man kreeg een bestelling van Pharmaxx daarna werd een bestelling teruggestuurd, nu word er gezegt dat hij te laat was met opzeggen , en betaalde nogmaals de soms van 71€ . Nu blijv..."
 • S. D.

  6/09/2019

  ongewenst goederen ontvangen

  "Beste een tijdje geleden kreeg mijn partner een telefoontje met de vraag of ze interesse had in een startpakket ter waarde van 15 euro, dit heeft zij toegestemd. Via telefoon werd gezegd dat er terug..."
 • G. W.

  3/09/2019

  Worden gestalkt door Pharmaxx

  "Beste Maanden geleden werd mijn echtgenoot gecontacteerd door jullie, met de vraag of hij geïnteresseerd was in kruidenpillen. Hij heeft duidelijk aan de telefoon vermeld niet geïnteresseerd te zijn..."
 • K. T.

  29/08/2019

  Factuur sturen voor ongewenste producten

  "Jullie firma heeft telefonisch aan mijn echtgenoot voorgesteld een probeerpakket op te sturen met enkel betaling portkosten. Dit is wat blijven liggen, want eigenlijk niet echt gewenst en ik heb op 08..."
  Behandeld door Test Aankoop
 • F. D.

  29/08/2019

  Pharmaxx praktijken

  "Beste Ik betaal dit niet!!!! Ik heb niks gevraagd en niks gekregen! ik ben jullie illegale praktijken beu! Ik dien een klacht in bij de politie, ik schakel test aankoop in en ik laat de inspecteu..."
  Behandeld door Test Aankoop
 • j. G.

  28/08/2019

  betaling van niet besteld pakket

  " Beste ik bestelde een proefpakket bij pharmaxx. Daar na stuurde ze mij nog een pakket dat ik niet besteld had ? Dat ik aanvaardt heb en betaald daarna heb ik hen een e mail verstuurt naar pharmaxx..."
  Behandeld door Test Aankoop
 • S. C.

  26/08/2019

  Ongewenste factuur ter attentie van mijn 15-jarige zoon.

  "Beste, Vandaag ontving ik een ongewenst pakket met factuur op naam van mijn 15 jarige zoon. Hij kwam te verstaan dat dit pakket gratis was. Er hangen ook vervolgpakketten aan vast. Gelieve deze all..."
 • I. P.

  26/08/2019

  Niet besteld, geen kosten gekend

  "Beste, ik bestelde niets bij jullie en portkosten zijn mij ook nooit vermeld. Ik herhaal dus dat ik alle zendkosten en aanmaningskosten verwerp. Ik verwijs hierbij ook naar de mail van 12/6 van mijn o..."
 • c. s.

  12/08/2019

  ongewenst pakket van Pharmaxx

  "Beste, Parmaxx heeft mij een pakket verstuurd dat ik niet wenste te ontvangen. Dit pakket werd aangetekend teruggestuurd door een Gerechtsdeurwaarder. Gezien ik het pakket niet meer heb en he..."

Bekijk alle klachten