Analyse
BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello Bank verlagen rente opnieuw 3 jaar geleden - vrijdag 5 juni 2015

De drie banken die nauw met elkaar zijn verbonden gaan op 23 juni de rente op verschillende van hun spaarrekeningen terugschroeven.

Deze spaarrekeningen zijn niet interessant.
Ontdek betere alternatieven op de markt via
onze rekenmodule. 

 

– Op de online spaarrekening Premium daalt de getrouwheidspremie van 0,30 % tot 0,10 %. De basisrente blijft onveranderd op 0,10 %. Door deze daling is het minimumsaldo van 12 500 euro om betere voorwaarden te krijgen niet meer van tel. Spaarders die dit saldo niet bereikten, vielen immers voorheen terug tot de lagere voorwaarden op de gewone spaarrekening (0,10 % + 0,10 %) maar vanaf 23 juni bieden beide spaarrekeningen dezelfde tarieven aan. De online spaarrekening Premium spaarrekening wordt zowel bij BNP Paribas Fortis als Hello Bank aangeboden.
Deze rekening is totaal niet interessant.

 

– Op de spaarrekening Plus zal het saldo ook niet meer van tel zijn om bepaalde voorwaarden te bekomen. Op deze spaarrekening geldt vanaf 23 juni ook een uniforme basisrente van 0,10 % en een uniforme getrouwheidspremie van 0,10 % ongeacht het saldo.
Deze rekening is totaal niet interessant.

 

– Op de Blue Select spaarrekening van Fintro zal de getrouwheidspremie terugvallen van 0,35 % tot 0,20 % terwijl de basisrente onveranderd zal blijven op 0,10 %. Indien het saldo lager ligt dan 12 500 euro dan krijgt de spaarder 0,10 % + 0,10 %. Ook deze spaarrekening is totaal niet interessant.
Deze rekening is totaal niet interessant.

 

Deel dit artikel