Analyse
MeDirect: 100 euro cash voor nieuwe klanten 4 jaar geleden - dinsdag 13 mei 2014

De onlinebank MeDirect biedt tot 100 euro aan voor nieuwe klanten die een Beleggersrekening openen.

Aanbieding

Wie vandaag klant wordt van de onlinebank MeDirect en een beleggersrekening opent, krijgt een welkombonus van 5 % op het gestorte bedrag met een maximum van 100 euro.

 

Dezelfde voorwaarden zijn geldig indien effecten van een andere bank worden overgebracht (MeDirect neemt ook maximum 2 000 euro aan overdrachtkosten voor zijn rekening).

 

Deze bonus geldt enkel voor de eerste geld of aandelentransfer en is enkel geldig voor nieuwe klanten. De cash wordt op de geldrekening bij Medirect gestort zodra de effecten of gelden effectief getransfereerd zijn en definitief ingeboekt zijn.

 

Interessant

We vinden dit een interessant aanbod. MeDirect biedt immers twee interessante spaarrekeningen aan. U kunt het voor de promo-actie gestorte geld ook op een spaarrekening zetten en bent niet verplicht om andere beleggingsproducten te kopen.

 

Eén van die twee spaarrekeningen, de ME3, biedt nog altijd het beste nettorendement op onze markt (2,1 %), met als voorwaarde dat u drie maanden moet wachten vooraleer u uw geld kunt ontvangen.

 

Daarnaast biedt MeDirect een hele resem beleggingsfondsen aan zonder instapkosten. Ook op het vlak van aandelen biedt de onlinebank concurrentiële tarieven aan.

 

U kunt een beleggersrekening openen door op de link van deze actie te klikken op www.medirectbank.be.

 

Deel dit artikel