Analyse
VDK Spaarbank: tijdelijk hogere premie 4 jaar geleden - dinsdag 22 oktober 2013

VDK Spaarbank heeft beslist om tot 15 november de getrouwheidspremie op twee van zijn spaarrekeningen, de E-Spaarrekening en de Rentespaarrekening, te verhogen.

Deze twee rekeningen zijn ten slotte zelfs met de promotietarieven niet interessant.
Raadpleeg de spaarrekeningen die we vandaag naar voor schuiven. 

 

Op de E-spaarrekening, die enkel te beheren is via het internet, stijgt de getrouwheidspremie van 0,80 % tot 1 %. De basisrente blijft onveranderd op 0,60 %. Indien het saldo op deze rekening boven de 50 000 EUR gaat, valt de basisrente terug tot 0,30 %.
Op de Rentespaarrekening gaat de premie dan weer tijdelijk van 0,40 % naar 0,70 %. De basisrente bedraagt op deze rekening 0,65 % (onveranderd). Indien het saldo onder de 5 000 EUR uitkomt, valt de premie wel terug tot 0,25 %.

 

Opgepast, enkel nieuwe stortingen doorgevoerd van nu tot 15 november of oudere stortingen waarvan de getrouwheidspremie tot die datum zullen vernieuwd worden, gaan gedurende twaalf maanden van deze hogere getrouwheidspremie genieten op voorwaarde natuurlijk dat het geld gedurende twaalf maanden onafgebroken op de rekening zal blijven staan.
De promotie slaat voor bestaande klanten uiteindelijk slechts op een beperkt deel van hun spaargelden. Te meer omdat na 15 november nieuwe stortingen de gebruikelijke, lagere getrouwheidspremie zullen krijgen.

 

Deel dit artikel