Analyse
Rabobank.be: 10 euro voor nieuwe klanten 7 jaar geleden - donderdag 13 januari 2011

Rabobank.be biedt in enkele kranten en op zijn website een bon van 10 euro aan voor spaarders die voor het eerst bij de onlinebank een rekening openen. Een extraatje indien u van plan was een nieuwe spaarrekening te openen.

 

Aanbod

Het is niet de eerste keer dat Rabobank.be met een dergelijke promotionele actie uitpakt. In het verleden gaf de onlinebank al meermaals, meestal net na de jaarwisseling, een bon aan nieuwe klanten. Deze keer hebt u nog tot 15 februari om een bon met waarde van 10 euro te verzilveren indien u voor de eerste keer een spaarrekening opent. Het enige dat u moet doen is de bon uitknippen of afdrukken en meesturen met uw aanvraagformulier. Het aanbod geldt zowel voor de gewone spaarrekening (basisrente 1,80 % en getrouwheidspremie 0,40 %) als voor de Rabo Plus Account (basisrente 1 % en getrouwheidspremie 1,50 %). We verkiezen de eerste rekening omdat ze een hogere basisrente aanbiedt.

 

Advies

Indien u over het algemeen dergelijke aanbiedingen ziet, staar u dan niet blind op het te verkrijgen voordeel maar houd ook de kwaliteiten van het onderliggende product tegen het licht. Is in dit geval de spaarrekening wel de moeite waard? Biedt ze betere tarieven aan dan de concurrentie? Wil ik wel sparen bij een onlinebank die niet over agentschappen beschikt? Alvorens in te gaan op een dergelijke aanbod kan het dus geen kwaad om eerst wat vragen te stellen.
Op de eerste twee vragen kunnen we positief antwoorden. De gewone spaarrekening van Rabobank staat op onze favorietenlijst en raden we aan. Voor wie toch van plan was om een spaarrekening bij de onlinebank te openen, biedt deze bon een extraatje.

 

De beste spaarrekeningen.

 

Deel dit artikel