Analyse
Rabobank.be: premie voor overdracht pensioenspaarfonds 3 jaar geleden - woensdag 19 november 2014

De onlinespaarbank Rabobank.be, die steeds meer lijkt in te zetten op beleggingsfondsen, biedt een premie aan voor spaarders die hun pensioenspaarfonds overbrengen van een andere bank.

Nieuwe actie

Onlinespaarbank Rabobank.be geeft momenteel een cashbonus van 75 euro aan zowel klanten als niet-klanten die hun pensioenspaarfonds met een minimale waarde van 100 euro overbrengen. De actie loopt nog tot 31 januari 2015. Dit aanbod is niet bestemd voor klanten die reeds een pensioenspaarfonds bij de onlinebroker hebben.

 

Vorige maand had de bank nog een actie lopen voor een bonus van 50 euro voor al wie over een bepaalde periode van zes weken minstens voor 1000 euro aan beleggingsfondsen kocht.

 

Fondsen

Rabobank.be heeft een mooi assortiment aan beleggingsfondsen en biedt als pensioenspaarfondsen deze van BNP Paribas Fortis onder eigen naam aan als Rabo Pension Fund Stability, Balanced en Growth. Deze fondsen behoren tot onze favorieten en kunnen gratis bij Rabobank.be worden gekocht (terwijl bij BNP Paribas Fortis zelf 3 % moet worden betaald).

 

Deel dit artikel