Analyse
4 goedkope aandelen voor uw portefeuille 9 maanden geleden - donderdag 7 september 2017
We hebben voor u vier aandelen geselecteerd die sinds begin dit jaar minder stijgen dan hun sectorgenoten. Profiteer ervan om ze goedkoop te kopen!
4 goedkope aandelen voor uw portefeuille

4 goedkope aandelen voor uw portefeuille

Van de aandelen die we aanbevelen, hebben we er vier uitgekozen die, ondanks het feit dat ze ontegensprekelijk potentieel inhouden, de voorbije maanden onder onze verwachtingen presteerden op de beurs. De ondernemingen achter die aandelen zijn nochtans kwaliteitsvolle ondernemingen en volgen strategieën die een winstgroei beogen. Maar voorlopig waardeert de markt hun potentieel niet correct. En dat creëert buitenkansen.

Wanneer de beleggers zich bewust zullen worden van de kwaliteiten van die ondernemingen, zullen ze opnieuw aandelen kopen en zullen de koersen wederom stijgen. Nu kopen is uzelf dus de kans geven om op termijn fraaie meerwaarden binnen te rijven!

Ontdek andere interessante koopwaardige aandelen om uw beleggingsportefeuille nog beter te diversifiëren.

BMW
Duitse autobouwer

De beleggers twijfelen of BMW nog kan groeien in China (waar de groep 25% van haar omzet verwezenlijkt). Ten onrechte want de groep wordt er alsmaar sterker. De markt maakt zich ook zorgen over de rendabiliteit. Nochtans kan de autobouwer dankzij de naambekendheid van zijn merk hoge prijzen vragen. Tot slot zal BMW verder besparen om nog meer te kunnen investeren in research. Allemaal troeven die ons doen besluiten dat de koersachterstand overdreven is.
KOPEN.PostNL
Nederlandse postbedrijf

Het resultaat voor het eerste kwartaal viel tegen en de kosten die gekoppeld zijn aan de vrijmaking van de markt zijn veel hoger dan voorzien. Toch wordt de koers overdreven afgestraft want de gevolgde strategie werpt vruchten af. PostNL is goed geplaatst om via zijn pakjesdienst te profiteren van de bloei van de e-commerce. En hoewel de investeringen die daarvoor nodig zijn in eerste instantie op de winst zullen wegen, zullen ze later absoluut renderen.
KOPEN.Ahold Delhaize
Belgisch-Nederlandse supermarktengroep

Sinds de fusie in juli 2016 beleefden de beleggers weinig plezier aan Ahold Delhaize. In juni incasseerde het aandeel zelfs enkele rake klappen door een winstwaarschuwing van Kroger (de Colruyt van de VS), de overname van de keten Whole Foods door Amazon en de opening van de eerste winkels van prijsvechter Lidl. Ahold Delhaize is echter goed gewapend om zonder kleerscheuren uit de Amerikaanse supermarktoorlog te komen. Bovendien zullen de synergievoordelen uit de fusie (tegen 2019) hoger uitkomen dan vooropgesteld.
KOPEN

  

EVS
Digitale tools voor tv-producers

2017 is een overgangsjaar voor het Belgische EVS. Omdat de tv-producenten (de klanten van EVS) hun reclame-inkomsten zien afnemen, zijn ze afwachtender op het vlak van hun aankopen. En de koers lijdt daaronder. Noch-tans zijn de verkoopdoelstellingen voor 2017 geruststellend. We gokken overigens op een opflakkering van de orders in 2018 (de tv-producenten hebben geen andere keuze dan hun programma's te moderniseren willen ze blijven dingen naar de kijkersgunst). Die goede vooruitzichten zijn nog niet meegerekend in de koers.
KOPEN.
Ontdek andere interessante koopwaardige aandelen om uw beleggingsportefeuille nog beter te diversifiëren.

Deel dit artikel