Analyse
China Medical Technologies op Amerikaanse vrije markt 6 jaar geleden - woensdag 29 februari 2012

Het bedrijf blijft intussen blijkbaar erg karig met informatie.

Profiteer van de notering van de aandelen om ze te verkopen.

 

Zoals we al vreesden, werd de Nasdaq-notering van het aandeel China Medical Technologies geschrapt en het aandeel noteert nu op de niet-gereglementeerde Amerikaanse otc-markt, de zogenaamde "Pink Sheets". De schrapping laat vermoeden dat China Med. niet met de informatie over de brug is gekomen die door de marktautoriteiten werd gevraagd, en dat laat niet meteen het beste verhopen in verband met de beschuldigingen aan het adres van het bedrijf (al is daarover nog geen absolute duidelijkheid).

 

We raden u aan om van de nieuwe notering te profiteren om uw aandelen te verkopen. U zult een groot verlies moeten slikken, maar gezien de onzekerheid over de toekomst van het bedrijf, is dat vandaag wellicht de beste keuze.

 

China Medical Technologies is de belangrijkste Chinese speler voor IVD-systemen (in vitro diagnose) op basis van bloed, urine, enz. Het bedrijf commercialiseert tests voor een brede waaier van ziektebeelden zoals schildklierafwijkingen, diabetes, hepatitis, bepaalde tumoren ... Het is hoofdzakelijk in China actief.

 

Deel dit artikel